Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie incredibilă după ce a apărut videoclipul cu Omrani în spaţiul public: ”Îi mai dau eu 100 de pahare şi îi pun la dispozitie şi o limuzină să se plimbe!”

Gigi Becali, reacţie incredibilă după ce a apărut videoclipul cu Omrani în spaţiul public: ”Îi mai dau eu 100 de pahare şi îi pun la dispozitie şi o limuzină să se plimbe!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce imaginile cu Omrani au apărut în spaţiul public.

Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro şi o primă de instalare. Omrani este recunoscut pentru escapadele sale chiar de pe vremea când evolua la CFR.

În 2018 a avut loc un episod care i-a pătat cariera, dar imaginile au fost făcute publice abia după ce fotbalistul a semnat cu FCSB. 

La scurt timp de la momentul când CFR a trăit o adevară umilinţă, fiind eliminată din play-off-ul Europa League de către Dudelange, Omrani a fost filmat de către un taximetrist din Cluj, care îl preluase de la un club, cu un pahar de vin în mână, fiind vizibil ameţit.

La puţin timp după ce imaginile au apărut în spaţiul public, Gigi Becali a oferit o reacţie. El nu a părut deranjat de ce a văzut. 

”Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizaţi ce bine mi-aţi făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulţumesc. Si vă spun şi de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Aşa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. 

Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare şi îi pun la dispozitie şi o limuzină să se plimbe prin tot Bucureştiul. Apariţia asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-omrani 

viewscnt
Articole similare