Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie uluitoare în vestiarul FCSB-ului. Ce le-a spus jucătorilor şi cum au reacţionat aceştia

Gigi Becali, reacţie uluitoare în vestiarul FCSB-ului. Ce le-a spus jucătorilor şi cum au reacţionat aceştiagalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a intrat în vestiarul FCSB-ului şi le-a transmis jucătorilor că Florin Tănase, Florinel Coman şi Dennis Man sunt starurile echipei, iar ceilalţi jucători sunt ”sclavi”. Dezvăluirea a fost făcută de Aristidis Soiledis, care a plecat în această vară de la FCSB.

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că, din când în când, merge şi discută cu jucătorii în vestiarul FCSB-ului. De asemenea, este cunoscut şi pentru faptul că are preferaţi în echipă, jucători pe care îi protejează.

Într-un astfel de gest, Gigi Becali a avut o reacţie uluitoare în faţa celorlalţi jucători. Acestora le-a transmis că Florin Tănase, Florinel Coman şi Dennis Man (n.r. transferat între timp la Parma) pot face tot ce îşi doresc.

Gigi Becali, reacţie uluitoare în vestiarul FCSB-ului: ”A zis că cei 3 sunt starurile echipei şi ceilalţi jucători sunt sclavi”

Într-un interviu pentru publicaţia greacă sdna.gr, Aristidis Soiledis vorbeşte în termeni laudativi despre cât de mult investeşte Gigi Becali la FCSB şi despre cum acesta ajută persoane aflate în dificultate.

Însă, când vine vorba despre patronul Gigi Becali, Soiledis nu mai este la fel de elegant. Fundaşul în vârstă de 30 de ani dezvăluie, printre altele, o reacţie uluitoare pe care Gigi Becali a avut-o în vestiar.

Patronul FCSB le-a transmis atunci că Tănase, Coman şi Man sunt vedetele echipei şi pot face absolut tot ceea ce îşi doresc. În acelaşi timp, ceilalţi jucători sunt nişte ”sclavi” şi ”simpli muncitori”, deci nu pot avea parte de acelaşi tratament.

”Avea 2-3 jucători care erau copiii lui, puii lui în echipă. Era Tănase, care era căpitan, Coman şi, de asemenea, Dennis Man, care s-a transferat la Parma.

Întotdeauna a zis că cei 3 sunt starurile echipei, că pot face ce vor şi că ceilalţi jucători sunt ”sclavi”. 'Nu sunteţi talentaţi şi nu sunteţi superstaruri, lăsaţi-i să facă ce vor şi restul sunteţi... muncitorii echipei'.

(n.r. întrebat cum au reacţionat jucătorii) Bine, am râs, nu puteam face nimic. Desigur, vorbim despre 3 jucători fantastici. Dar nu puteţi spune că cei 3 sunt vedetele echipei şi pot face tot ce îşi doresc, pentru că sunt copii cu vârstă cuprinse între 20 şi 21 de ani. Nu vorbim despre jucători care au 30 de ani şi au o experienţă”, a povestit Aristidis Soiledis despre episodul uluitor, într-un interviu pentru sdna.gr.

Aristidis Soiledis s-a transferat la FCSB în vara lui 2019, de la FC Botoşani şi a intrat rapid în grupul preferaţilor lui Gigi Becali, deoarece ”este creştin ortodox”. Ulterior, a avut probleme cu accidentările, a jucat tot mai rar şi a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali.

La FCSB, Soiledis s adunat 22 de apariţii şi un gol. Fundaşul grec este unul dintre jucătorii de care Gigi Becali a ales să se despartă în această vară.

Afla mai multe despre: soiledis 

viewscnt
Articole similare