Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, refuzat de cine se aştepta mai puţin! A vrut să-i mărească salariul, dar fotbalistul i-a spus "nu" şi poate pleca liber vara viitoare

Gigi Becali, refuzat de cine se aştepta mai puţin! A vrut să-i mărească salariul, dar fotbalistul i-a spus "nu" şi poate pleca liber vara viitoare

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a mărit salariile mai multor fotbalişti din lotul FCSB, chiar dacă echipa sa a ratat calificarea în grupele Europa League, dar nu toţi jucătorii au acceptat propunerea patronului. Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB, a refuzat oferta făcută de omul de afaceri.

FCSB a fost eliminată din preliminariile Europa League şi a ratat pentru al doilea an consecutiv prezenţa în grupe, dar pierderea nu l-a împiedicat pe Gigi Becali să mărească mai multe contracte din lotul FCSB. Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man s-au ales cu salarii mai mari, dar n-a fost şi cazul lui Florin Tănase.

Nu pentru că Gigi Becali nu i-ar fi oferit şi lui o mărire de salariu. Ci pentru că, scrie prosport.ro, Florin Tănase a refuzat mărirea de salariu propusă de omul de afaceri, care ar fi dus automat şi la o prelungire de contract. Sursa citată notează faptul că Tănase a refuzat din motiv că, dacă ar fi acceptat, ar fi însemnat să fie "legat" de FCSB pentru o perioadă mai mare de timp. Tănase caută, probabil, un transfer în străinătate.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB de la Viitorul în vara lui 2016 şi mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara lui 2021. Cu câteva luni înainte de finalul înţelegerii, Tănase ar putea prinde un transfer în străinătate, pe un salariu mult mai mare decât cel oferit de Gigi Becali, având în vedere că poate semna liber de contract.

Totuşi, pentru FCSB n-ar fi tocmai o situaţie plăcută ca Florin Tănase, căpitanul echipei, să plece liber de contract la un alt club.

Gigi Becali i-ar fi propus un salariu de 20.000 de euro lui Florin Tănase, care în prezent câştigă 17.500 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcontractsalariugigi becali 

viewscnt
Articole similare