Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali reinvesteşte banii primiţi pe Dennis Man! FCSB, gata de o dublă lovitură: "Sunt jucători de clasă"

Gigi Becali reinvesteşte banii primiţi pe Dennis Man! FCSB, gata de o dublă lovitură: "Sunt jucători de clasă"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este gata să reinvestească banii obţinuţi din transferul lui Dennis Man, în cazul în care atacantul în vârstă de 21 de ani o va părăsi pe FCSB în această vară.

Întrebat despre transferurile pe care le pregăteşte la FCSB în această vară, Gigi Becali a precizat că acestea depind de plecări.

"Achiziţiile nu se fac decât în funcţie de bani. Staţi să iau banii pe ăştia, ca să pot să îi spăl calumea banii... (n.r. - referire la faptul că este acuzat de spălare de bani) trebuie să îmi scot ăia şapte milioane, că nu sunt spălaţi bine. Trebuie să le dau cu puţin dero, să vadă procurorul. După aia, vedem!

Eu banii pe Man pot să îi iau şi la anul. Şi poate şi mai mult. Părerea mea, că nu are cine să îl înlocuiască pe Man la echipa naţională", a declarat Gigi Becali.

FCSB, gata de o dublă lovitură. Gigi Becali: "Cicâldău şi Mihăilă sunt jucători de clasă"

În cele din urmă, Gigi Becali a recunoscut că este interesat de doi jucători din Liga 1. Este vorba despre Alexandru Cicâldău şi Valentin Mihăilă, ambii de la U Craiova, club de la care Gigi Becali a reuşit să aducă doar doi jucători, după reînfiinţarea echipei din Bănie.

"Cicâldău şi Mihăilă sunt jucători de clasă", a admis Gigi Becali, atunci când a fost întrebat dacă îi place vreun jucător de la U Craiova.

Cât despre Dan Nistor: "E cel mai bun Nistor dintre toţi. Când vorbesc de jucători de valoare, eu vorbesc de jucători tineri, ca să iau bani. Dacă vorbesc de jucători de 30 de ani, Nistor, da, are valoare. Dar ce mă interesează pe mine? Bănuţul... La mine e bănuţul. Dacă pot să iau bănuţul, să spăl bănuţul bine".

Gigi Becali, patronul FCSB, a refuzat prima ofertă de la Norwich pentru Dennis Man

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că gruparea engleză care îl doreşte pe mijlocaşul Dennis Man oferă pentru jucător cinci milioane de lire sterline, sumă cu care nu e de acord. Clubul care îl doreşte pe jucătorul român este Norwich City, ultima clasată în Premier League.

Dennis Man, 21 de ani, a început fotbalul la Atletico Arad, apoi a evoluat la UTA, înainte de a fi transferat de FCSB, în vara anului 2016.

viewscnt
Articole similare