Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, resemnat cu trei etape înainte de finalul Ligii I: "95 % e rezolvat" De ce nu are încredere în echipa sa

Gigi Becali, resemnat cu trei etape înainte de finalul Ligii I: "95 % e rezolvat" De ce nu are încredere în echipa sa

FCSB

Comentarii

Finanţatorul roş-albaştrilor este convins că FCSB mai are doar 5 % şanse să ia titlul în acest final de sezon.

După ce liderul CFR a câştigat şi meciul cu Viitorul, Gigi Becali este şi mai pesimist în privinţa şanselor de a recuceri titlul după o pauză de 4 ani. 
 
"90%, 95% titlul e jucat. 5% e Dumnezeu. Titlul e jucat, numai o minune poate să mai schimbe ceva. Hai să zicem că se încurcă ei, dar le câştigăm noi pe toate? Uite ce s-a întâmplat cu Viitorul... Aveau 1-0 şi puteau să facă 2-0. Bine, probabil dădea Colţescu două penalty-uri şi se făcea 3-2 pentru CFR. Vai de capul meu ce făcea Colţescu... Hai că glumesc. Nu mă aşteptam la mai mult. La cum au jucat nu mi-am făcut nicio problemă, mă aşteptam să le dea trei, patru în a doua repriză. Dar nu a fost Ianis în formă. Dacă era şi Ianis în formă, chiar le dădeau trei, patru" a fost reacţia latinfundiarului din Pipera la PRO X. 
 
Gigi Becali ştie unde suferă FCSB în acest moment. 
 
"Curajul ţine de valoarea echipei. Dacă ai valoare, ai curaj, dar noi deocamdată nu avem valoare. Nu o spun la nervi. Ăsta e adevărul. Curajul e în vârstă la noi. Că de fapt valoare avem, dar sunt toţi jucătorii copii. Ei încă sunt prea cruzi" a încheiat finanţatorul vicecampioanei. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujtitlugigi becali 

viewscnt
Articole similare