Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, restant în plină pandemie de coronavirus! Valeriu Iftime face dezvăluiri despre transferul la FCSB: "Doar atât s-a plătit"

Gigi Becali, restant în plină pandemie de coronavirus! Valeriu Iftime face dezvăluiri despre transferul la FCSB: "Doar atât s-a plătit"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali face orice pentru a-şi salva afacerea de la FCSB, într-o perioadă cu dificultăţi financiare, din cauza pandemiei de coronavirus. Se pare că strategia finanţatorului FCSB se răsfrânge asupra lui FC Botoşani, după ce Valeriu Iftime nu a primit o sumă de bani de pe urma tranzacţiei lui Olimpiu Moruţan.

FCSB şi FC Botoşani au făcut mai multe afaceri în ultimele sezoane cu fotbalişti, iar pe viitor se pregăteşte încă o mutare a celui mai atractiv fotbalist de la FC Botoşani spre vicecampioana României. Totuşi, în acest moment, cei doi oameni de afaceri au de reglat câteva conturi în privinţa lui Olimpiu Moruţan.

Gigi Becali, restant faţă de Valeriu Iftime. FCSB nu a achitat toţi banii pentru transferul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan este mărul discordiei între FCSB şi FC Botoşani. La aproape doi ani de când şi-a asigurat semnătura lui Olimpiu Moruţan, între FCSB şi FC Botoşani încă mai există restanţe financiare de pe urma transferului mijlocaşului de 20 de ani. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Valeriu Iftime a lămurit exact clauza care încă îl face restant pe Gigi Becali.

Omul de afaceri din Moldova îşi aşteaptă, în continuare, banii de pe urma apariţiior lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Conform contractului, Gigi Becali are de plătit anumite bonusuri, în funcţie de meciurile jucate de mijlocaş în Liga 1, cupele europene şi pentru naţională: “E un subiect mai complicat aici. Banii pe Moruţan mi i-a dat, dar există o clauză suplimentară: dacă joacă 10 meciuri în Liga 1, plăteşte o sută de mii de euro, o altă sumă dacă joacă la echipa naţională a României, la fel si dacă joacă în cupele europene. Când am făcut transferul am pus o sumă fixă şi o sumă variabilă în funcţie de performanţele pe care le va avea Olimpiu Moruţan. Cum el a jucat 10 meciuri în Liga 1 şi automat erau o sută de mii de euro de plată. Din acea sumă a plătit 15 mii de euro”, a declarat patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

  • În acest sezon, Moruţan a jucat 18 meciuri în Liga 1 şi 3 în Cupa României.

Gigi Becali ia în calcul toate variantele la FCSB: "Îi dau pe Coman, Man, Moruţan"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, vine cu câteva propuneri cu care FRF speră să fie de acord. În caz contrar, omul de afaceri e pregătit să ia câteva măsuri extreme: ”Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, văd vorbesc cu Gică Hagi să îi dau pe Coman, Man, Moruţan. I-am spus lui Vali Argăseală să vorbească la FRF şi să spună propunerile mele lui Răzvan Burleanu, că eu nu am numărul lui. Trebuie ca federaţia să ia măsurile pe care le spun eu.

 

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu iftimefcsb fc botosanitransferuri fcsbolimpiu morutantransfer olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare