Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali riscă să piardă 300.000 de euro. Milionarul din Pipera are sechestrate medicamentele anti-Covid în Rusia

Gigi Becali riscă să piardă 300.000 de euro. Milionarul din Pipera are sechestrate medicamentele anti-Covid în Rusia

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a comandat medicamente anti-Covi în valoare de 300.000 de euro. Comanda milionarului este sechestrată de ruşi.

Becali are antidotul împotriva Covid

Gigi Becali a găsit antidotul împotriva Covid-ului, iar patronul lui FCSB îl distribuie multor oameni care au nevoie pentru a lupta contra virusului.

Milionarul din Pipera a cumpărat la începutul pandemiei Arbidol în valoare de 150.000 de euro, deoarece acest medicament fabricat în Rusia este un tratament eficient în lupta anti-Covid. Patronul celor de la FCSB a cumărat comprimatele şi le-a distribuit unor spitale şi clinici, la diverse lăcaşe de cult şi multor rude din comunitatea de aromâni. 

Datorită faptului că medicamentul a fost foarte bun, Becali a decis să mai achiziţioneze un transport de comprimate Arbidol, pe care le va da şi la mai multă lume ca un surplus al antidotului împotriva Covid.

Becali are marfa de 300.000 de euro blocată în vamă de ruşi

Gigi Becali a mai comandat medicamente anti-Covid în valoare de 300.000 de euro. Patronul lui FCSB are acum marfa blocată în vamă de Ruşi. 

Potrivit playsport.ro, milionarul din Pipera a achitat întreaga sumă pentru distribuitorul din Rusia, dar marfa a fost blocată de ruşi la vamă. Marfa lui Becali a fost reţinută la vamă din cauza unor probleme birocratice apărute la Moscova care are legătură cu distribuţia de medicamente. Patronul lui FCSB a menţionat faptul că nu va face comerţ cu medicamentul şi că le-a achiziţionat pentru a le dona oamenilor care au nevoie. Din păcate pentru Gigi, autorităţile ruse nu au reuşit să îl înţeleagă, iar acesta riscă să piardă comprimatele în valoare de 300.000 de euro.

Cu toate că medicamentele sunt blocate de două luni în vamă, Becali nu renunţă la marfa care face "minuni" împotriva virusului şi va apela la partea diplomatică. Gigi Becali este în stare de aproape orice pentru a-şi recupera medicamentele de 300.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare