Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a convins de Ondrasek: „Nu e de FCSB”. Jucătorul surpriză care îl înlocuieşte în atac: „Echipa nu va începe fără el!”

Gigi Becali s-a convins de Ondrasek: „Nu e de FCSB”. Jucătorul surpriză care îl înlocuieşte în atac: „Echipa nu va începe fără el!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este dezamăgit de prestaţia nou-venitului, în timp ce se declară entuziasmat de Andrei Cordea.

„Echipa va începe cu el” anunţă patronul de la FCSB. Becali l-a cumpărat pe Andrei Cordea de la Academica Clinceni.

„Sunt mulţumit de cum a jucat echipa, de cum a fost tot jocul, luând în calcul ambele echipe. Sunt nemulţumit de anumiţi jucători, care probabil nu ştiu dacă vor mai juca. 

„Ondrasek nu e ce dorim. Nu vreau nici să critic, dar nu, nu poate face faţă la FCSB”

Ondrasek? Nu, nu mai vreau să-i critic pe oameni. Nu e ce dorim. Nu vreau nici să critic, dar nu, nu poate face faţă la FCSB. Să vedem cu cine jucăm atacant. Eu cred că ăsta, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post. E prea bun şi prea puternic, poate juca orice post. Echipa va începe cu Cordea. Vine Cordea şi din primul meci... Începe echipa cu el. A intrat şi-ţi dai seama că nu-l mai poţi scoate din echipă. Moruţan, nu poţi juca în faţa lui Cordea”, a declarat Gigi Becali, în direct, la PRO X. 

Ondrasek, OUT de la FCSB după un singur meci?

Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

VIDEO EXCLUSIV „Nu mai transfer în viaţa mea jucători cu chelie. N-au valoare” Gigi Becali şi-a încălcat promisiunea: „L-a păcălit Ondrasek, a venit cu peruca la palat” :)

Afla mai multe despre: fcsbondrasekandrei cordea 

viewscnt
Articole similare