Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat şi ameninţă că va merge la TAS: ”Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii”

Gigi Becali s-a enervat şi ameninţă că va merge la TAS: ”Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii”

Superliga

Comentarii

Comitetul Executiv al FRF a decis să îngheţe campionatul, însă nu toată lumea este fericită. Gigi Becali este nemulţimit că această decizie îl lasă fără 350.000 de euro din drepturile TV. Patronul FCSB ameninţă că va face plângere la comisii şi la TAS.

CEx al FRF a decis să îngheţe clasamentele din play-out şi play-off, ceea ce înseamnă că nu se vor mai juca partidele care au fost amânate din cauza cazurilor de coronavirus. Printre ele, Astra - Craiova şi FCSB - Astra.
Cele două partide ar fi putut să o urce pe FCSB de pe locul 5 până pe locul 3. Pentru aceasta, echipa lui Gigi Becali ar fi trebuit să învingă Astra şi giurgiuvenii să piardă şi restanţa cu Craiova. Acum, Gigi Becali este furios că cele două partide nu se vor mai disputa. 
Patronul FCSB susţine că are de gând să facă plângere, deoarece FCSB ar fi trebuit să primească încă 350.000 de euro din drepturile TV dacă ar fi terminat sezonul pe locul 3. 
”Aia cu îngheţarea campionatului o să o contest. Păi eu am terminat pe locul 5. Eu am un meci mai puţin disputat. Pierd vreo 300.000 de euro. Cum să îngheţi campionatul? Cum să fiu eu pe locul 5, dacă am un meci jucat mai puţin. O să mergem la comisii, la TAS. Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii. Cum să-mi iei banii? Ar fi trebui, dacă tot au îngheţat, să facă puncte per meci. Nu se schimba campioana, pentru că luai toate punctele şi sezonul regulat”, a declarat Gigi Becali pentru antenasport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare