Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat şi anunţă noi transferuri. Ce jucători vrea să aducă: ”Dacă pot, îl iau şi pe Paşcanu”

Gigi Becali s-a enervat şi anunţă noi transferuri. Ce jucători vrea să aducă: ”Dacă pot, îl iau şi pe Paşcanu”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că va face mai multe transferuri după ce FCSB a pierdut cu 2-0 în faţa lui FC Botoşani. Printre ei ar putea fi şi Kamil Bilinski, fost atacant la Dinamo.

FCSB se confruntă în acest început de sezon cu multe probleme de lot, cauzate de accidentări, lucru care a afectat forma echipei. Vicecampioana României a piedut duminică în faţa lui FC Botoşani, scor 0-2, rezultat care l-a iritat pe Gigi Becali.

Patronul FCSB spune că este acum decis să aducă mai mulţi jucători. Printre jucătorii aflaţi în vizor sunt un atacant polonez, dar şi Alex Paşcanu:

”Doi-trei jucători iau azi-mâine. Mâine o să vină un atacant polonez, mi l-a propus cineva, fundaşi stânga şi dreapta din România. Nu îl ştiţi (n.r. - pe polonez). A vrut să îl ia Gaz Metan, dar l-a refuzat Edi. Am zis că îl iau eu şi îi fac contract pe performanţă. (n.r. - întrebat dacă este vorba despre Bilinski, fostul jucător al lui Dinamo) A jucat la Dinamo? Nu ştiu, când a jucat la Dinamo Bilinski? E posibil să fie, are 1,90 aproape. E posibil să fie ăsta. Şi Paşcanu, dacă pot să îl iau, îl iau. Într-o săptămâna rezolv tot. Îl aşteptam pe De Nooijer, dar nu vreau să mai dau bani. Paşcanu e fără bani, e liber”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare