Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a folosit de Jose Mourinho şi i-a ridicat cota lui Dennis Man. Ce a apărut în presa din Marea Britanie

Gigi Becali s-a folosit de Jose Mourinho şi i-a ridicat cota lui Dennis Man. Ce a apărut în presa din Marea Britaniegalerie foto

Superliga

Comentarii

Zvonul că Manchester United îl vrea pe Dennis Man s-a răspândit în presa din Occident. Totul a pornit de la declaraţia lui Gigi Becali, care a spus că Jose Mourinho a venit să asiste la amicalul România - Finlanda pentru a-l urmări pe Dennis Man.

Gigi Becali şi-a atins scopul. Ştirea că Jose Mourinho a venit în România pentru Dennis Man a apărut în mai multe publicaţii importante din Europa. În realitate, managerul lui Manchester United a venit la România - Finlanda la invitaţia lui Ioan Becali, cu care este prieten. De altfel, după meci, managerul portughez a declarat că se află în vacanţă şi n-a venit să urmărească vreun jucător.

Asta nu l-a împiedicat pe Gigi Becali să profite de moment şi să-şi urmărească interesul. Patronul FCSB a declarat că Mourinho a venit pentru Dennis Man: ”Nu am vorbit cu Giovanni, dar eu ştiu că Manchester, acum vreo două luni, s-a interesat de Man şi am cerut 30 de milioane de euro. Dar de ce a venit Mourinho nu am vorbit încă, dar eu cred că pentru Man a venit, din moment ce acum două luni au cerut o ofertă pentru el şi le-am spus 30 de milioane”, a spus omul de afaceri din Pipera.

Acum, ştirea că Gigi Becali nu vrea să-l vândă pe Dennis Man nici pentru 30 de milioane de euro a ajuns inclusiv în Anglia. Daily Mail notează că patronul FCSB a refuzat-o pe Manchester United, care a făcut o ofertă pentru mijlocaşul de 19 ani.

Metro.co.uk este o altă publicaţie care scrie despre afirmaţiile făcute de Gigi Becali. Practic, prin aceste declaraţii, patronul FCSB a reuşit să-l facă pe Dennis Man cunoscut în Europa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalidennis manmanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare