Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a hotărât. Îl vrea pe Ronaldo Deaconu! Poate veni gratis la FCSB

Gigi Becali s-a hotărât. Îl vrea pe Ronaldo Deaconu! Poate veni gratis la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a pus ochii pe Ronaldo Deaconu (24 de ani), fotbalistul de la Gaz Metan Mediaş care a marcat două goluri superbe contra lui Dinamo în penultima etapă din Liga 1. Deaconu ar putea ajunge gratis la FCSB, deoarecere contractul său cu Gaz Metan va expira în vara lui 2022.

Gigi Becali s-a hotărât. Îl vrea pe Ronaldo Deaconu! Poate veni gratis la FCSB

Prestaţiile din ultimele etape l-au convins pe Gigi Becali că are nevoie de Ronaldo Deaconu la FCSB. ProSport scrie că patronul de la FCSB s-a hotărât şi-l vrea pe fotbalistul lui Gaz Metan la echipa sa. Sursa citată scrie că Ronaldo Deaconu îndeplineşte condiţiile pentru un transfer din care Becali să scoată profit: e tânăr şi are potenţial de creştere, astfel încât să atragă interes din străinătate.

Mai mult, susţine ProSport, Ronaldo Deaconu ar putea ajunge gratis de la Gaz Metan la FCSB, deoarece contractul său va expira în vara lui 2022. Becali ar fi gata să-l ia pe Deaconu şi în iarnă, dacă suma de transfer ar fi una accesibilă. În ceea ce-l priveşte, Edi Iordănescu îl cunoaşte bine pe Ronaldo Deaconu, cu care a lucrat în trecut la Gaz Metan.

Ronaldo Deaconu a înscris două goluri şi a livrat cinci pase de gol în 11 meciuri jucate la Gaz Metan în Liga 1 şi Cupa României.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ronaldo Deaconu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Deaconu să ajungă la FCSB în perioada următoare: „Am glumit. Am zis că dacă îl cheamă şi Andrei, îl luăm. Mi s-au răstălmăcit cuvintele. Nu-l cunosc, nu-l ştiu. Ştiu că e tatăl lui la SRI, ofiţer. În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze. Cică e foarte bun jucător, eu nu-l ştiu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Întrebaţi-l pe Edi, nu e un jucător pe care să-l iau eu. Eu iau doar jucători de excepţie, care-mi plac mie”, declara Gigi Becali despre Ronaldo Deaconu, în urmă cu câteva zile la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferronaldo deaconugaz metan 

viewscnt
Articole similare