Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a răzgândit! Mai mulţi jucători au primit a doua şansă. Lista fotbaliştilor care au scăpat de furia patronului FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit! Mai mulţi jucători au primit a doua şansă. Lista fotbaliştilor care au scăpat de furia patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Perioada de transferuri din România s-a încheiat oficial, astfel că Gigi Becali nu a avut încotro şi a oferit a doua şansă fotbaliştilor de care nu a reuşit să scape în vară.

Aşadar, la FCSB vor mai continua, cel puţin până în iarnă, Lukasz Gikiewicz, Alexandru Stan, Diogo Salomao şi Claudiu Belu, potrivit Fanatik. Aceeaşi sursă menţionează că ei vor putea pleca în următoarea perioadă de mercato, în cazul în care nu sunt mulţumiţi de minutele jucate în tricoul vicecampioanei. 

Din lista de mai sus, trei dintre jucători, Gikiewicz, Belu şi Salomao, au fost aduşi chiar în vară. 

ALEXANDRU STAN, LA UN PAS DE ASTRA 

Gigi Becali a anunţat după înfrângerea cu Vitoria Guimaraes o listă de jucători pe care FCSB nu se mai bazează. Printre ei se afla şi Alexandru Stan (30 de ani). Din informaţiile Telekom Sport, Stan a încercat să îşi rezilieze timp de mai multe săptămâni contractul cu FCSB, fiind dorit la Giurgiu, de Astra. Fundaşul stânga a ajuns la FCSB chiar de la Astra în vara anului trecut pentru 300.000 de euro. Măcinat de accidentări în ultima perioadă, Stan a jucat doar un meci în acest sezon, cu Alashkert, în Europa League. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare