Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a răzgândit şi nu îl mai vinde pe Tănase! ”Nu mă grăbesc cu el!” Ce mesaj le-a transmis arabilor care îl doresc

Gigi Becali s-a răzgândit şi nu îl mai vinde pe Tănase! ”Nu mă grăbesc cu el!” Ce mesaj le-a transmis arabilor care îl doresc

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a avut cel mai bun sezon al carierei sale, chiar dacă nu a reuşit să câştige titlul în Liga 1 cu FCSB.

Decarul roş-albaştrilor a câştigat titlul de cel mai bun marcator al Ligii 1 şi a fost ofertat de o echipă din Arabia. Becali ar fi urmat să încaseze 4,5 milioane de euro, dar patronul echipei nu a dorit să renunţe pretenţiile sale. Tănase ar urma să aibă un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon, dar Gigi Becali a spus că nu este dispus să îl vândă.

Latifundiarul din Pipera ar fi mult mai încântat dacă fostul jucător de la Viitorul ar rămâne la echipă şi chiar i-a propus o mărire de salariu, în cazul în care acceptă să îşi prelungească actuala înţelegere, care va expira în vara lui 2022. 

”Nu mă grăbesc cu Tănase. Giovanni ştie care este treaba, iar eu cu arabii nu stau la prea multe discuţii. Ori îmi plătesc cât vreau eu, ori nu batem palma. I-am zis şi lui Tănase că îi măresc salariul, dadr el decide ce vrea să facă. E treaba lui. Sunt mulţumit de cum a jucat la mine, deşi putea şi mai mult. Nu sunt disperat să îl vând”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru ProSport.

Tănase este cotat de site-urile de specialitate la 5 milioane de euro. În cele 36 de partide jucate în sezonul trecut, el a reuşit 25 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: tănase 

viewscnt
Articole similare