Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a răzgândit: ”Vlad este portar de naţională. Va fi titular şi poate îl vând în străinătate”

Gigi Becali s-a răzgândit: ”Vlad este portar de naţională. Va fi titular şi poate îl vând în străinătate”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a răzgândit în aceeşi zi în care a anunţat că Andrei Vlad este istorie pentru FCSB şi că va fi cedat la Universitatea Craiova.

Duminică dimineaţă, Gigi Becali a anunţat că aventura lui Andrei Vlad s-a terminat şi că Straton îi va lua locul în primul ”11”.

Patronul FCSB l-a scos pe Vlad vinovat pentru eliminarea ruşinoasă cu Şahtior Karagandy şi era decis să-l cedeze la Universitatea Craiova, de unde l-a transferat. Între timp, patronul FCSB s-a răzgândit.

Gigi Becali s-a răzgândit: ”E portar de naţională”

În această seară, FCSB joacă la UTA Arad, de la 22:00, live pe Telekom Sport 1. Primul ”11” al bucureştenilor ar putea aduce şi o surpriză. Andrei Vlad, portar care duminică dimineaţă era dat ca şi plecat, are mari şanse să fie titular.

Gigi Becali s-a răzgândit şi spune că l-a iertat pe goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani. Acum, susţine că-l vrea din nou titular şi speră că astfel va reuşi să-l vândă în străinătate:

”Am auzit şi eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străinătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte. Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de naţională. O să apere şi poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Vlad a refuzat să se transfere la Universitatea Craiova

Iniţial, Gigi Becali a vrut să-l cedeze pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova, de unde îl transferase în urmă cu 4 ani. Oltenii erau interesaţi de revenirea portarului de 22 de ani şi ar fi fost dispuşi să-l dea pe Mirko Pigliacelli la schimb.

Însă Andrei Vlad a refuzat să revină la Universitatea Craiova. Mai ales că, în urmă cu 4 ani, a plecat cu scandal de la echipa din Bănie şi acum se temea de reacţia suporterilor.

Vlad i-a transmis lui Gigi Becali că refuză să se întoarcă la Universitatea Craiova şi ar prefera să se transfere la o echipă din străinătate. Refuzul lui Andrei Vlad pare să-i fi salvat cariera la FCSB.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare