Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a zgârcit pentru transferul unui jucător din play-off! ”Nu a vrut să îmi dea 100 de mii de euro pentru el!”

Gigi Becali s-a zgârcit pentru transferul unui jucător din play-off! ”Nu a vrut să îmi dea 100 de mii de euro pentru el!”

FCSB

Comentarii

Alin Şeroni a fost la un pas de FCSB.

Fotbalistul lui FC Botoşani a fost aproape de echipa lui Gigi Becali, dar mutarea nu s-a făcut. Miercuri, Becali a anunţat într-o conferinţă de presă că doreşte să transfere un jucător de 34 de ani de la Botoşani. Şeroni este un fotbalist înalt, iar patronul FCSB nu mai vrea ca echipa lui să primească goluri la faze fixe. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a explicat de ce mutarea fotbalistului nu s-a concretizat.

”Asta este situaţia, iar Şeroni sunt sigur că ar fi vrut să meargă la FCSB. El are la mine 4.000 pe lună, iar eu am inţeles că Gigi îi dădea undeva dublu sau cam pe acolo. Însă, dacă nu a vrut să îmi dea 100 de mii de euro pe Seroni atunci e clar că nu l-a vrut cu adevărat.

El oricum cred că îl lua pe Şeroni doar ca soluţie de rezervă, iar mie aici la Botoşani acest jucător îmi trebuie cu adevărat. Însă nici eu nu pot să gândesc doar cu inima, trebuie să mai caut soluţii şi în favoarea clubului.

În cazul în care băteam palma cu Gigi pentru 100 de mii de euro, atunci acei bani îi băgăm în nişte prime pentru jucători. Dar a fost alegerea lui Gigi să opteze pentru acel jucător de prin liga a treia.

Sunt sigur că i-a dat un salariu mai mare faţă decât îi dădea lui Şeroni, iar acest băiat este un fotbalist care îşi ştie statutul şi îşi asteapta şansa fără a-ţi face probleme prin vestiar. Este un băiat modest şi muncitor”, a spus Iftime pentru ProSport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare