Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB. Vrea un brazilian: ”E un jucător mult peste nivelul Superligii”

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB. Vrea un brazilian: ”E un jucător mult peste nivelul Superligii”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a uitat de spiritul naţionalist şi a ordonat răspicat: ”vreau jucători de valoare la FCSB”.

Omul de afaceri a trecut peste perioada în care îşi propunea să transfere doar fotbalişti români şi atacă alte pieţe: cele din Africa de Sud şi, mai nou, Brazilia.

FCSB vrea jucători şi din Brazilia

Impresarul Florin Vulturar, cel care se ocupă tot mai des de transferurile celor de la FCSB, a recunoscut că s-a interesat de un mijlocaş ofensiv brazilian, fără a-i da numele, care ar fi mult peste nivelul Superligii, pentru a-l aduce la FCSB.

Jucătorul evoluează la o formaţie de mijlocul clasamentului în Brazilia. Vulturar recunoaşte că fotbaliştii echipelor importante din ”Ţara Cafelei” sunt de neatins ca valoare de transfer.

Cu toate acestea, se mai găsesc jucători foarte buni şi la echipele de mijloc, care îşi doresc foarte mult să vândă jucători spre piaţa din Europa.

  • Iată câteva echipe din prima ligă a Braziliei, de partea a doua a clasamentului: Fortaleza, Cuiaba, Goias, Bahia, Coritiba.
  • Mai sunt Mineiro, Cruzeiro, Internacional, Sao Paulo, Corinthians, Santos sau Vasco da Gama, însă e greu de crezut că FCSB poate transfera de la aceste cluburi.

Avem câţiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaş ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Superligii. Important este să poţi să îi şi aduci. Sunt jucători foarte buni şi în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poţi să te atingi, poţi să aduci cu procente, multe variante pe care noi le ştim.

Nu poţi să aduci jucători de la primele 2-3 pentru că e imposibil, dar sunt jucători care mai scapă, care te poţi atinge de ei. Vedem, trebuie să vedem dacă e accesibil, dacă nu, mergem mai departe. Target-ul e cât se poate de tineri”, a declara Florin Vulturar pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin vulturarafrica de sudbrazilia 

viewscnt
Articole similare