Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se lasă păgubaş în privinţa lui Dennis Man! Anunţul patronului FCSB-ului care îi bucură pe suporterii roş-albaştrilor

Gigi Becali se lasă păgubaş în privinţa lui Dennis Man! Anunţul patronului FCSB-ului care îi bucură pe suporterii roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi propune să dea lovitura cu Dennis Man pe piaţa transferurilor şi nu concepe să câştige mai puţin de 15 milioane de euro din vânzarea arădeanului.

Deocamdată, însă, finanţatorul de la FCSB nu a primit o sumă apropiată de exigenţele sale.

Man ar putea să continue la FCSB şi din sezonul viitor, cu toate că a fost dorit de Norwich şi a avut oferte din Serie A sau Ligue 1.

„Cu Man nu mai e nimic, nu mai avem niciun fel de ofertă, niciun fel de negociere, nimic. Eu tatonez şi fac piaţa, fac numele. 15 milioane, 15 milioane, Man, Man, Coman, Man. Să se facă piaţa, să se ştie suma. Dacă aşa sunt ei… nu vezi că toţi nebunii aşa sunt? Toată lumea marketing, marketing, Na, mă, vă dau marketing!”, a declarat Becali, la Pro X.

„Dennis Man este prietenul meu, am discutat, i-am spus punctul meu de vedere. E diferenţă de abordare, de mentalitate, sunt foarte multe diferenţe, dar eu zic că ar face faţă în Anglia! El are calitate, joacă pe picior invers, intră în centru, finalizează, are aceste lucruri”, spunea Adi Popa, la ProSport Live.

„Sunt plecat peste tot şi nicăieri. Încerc să-mi fac treaba şi să ignor toate zvonurile. Mă gândesc la meciurile care urmează. Sper să începem mai bine anul viitor. An de an începem bine, iar pe parcurs nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să fim mai mobilizaţi pe teren, să jucm pentru culori şi pentru suporteri. Până acum i-am cam dezamăgit pe suporteri”, a recunoscut Dennis Man, după ce a marcat singurul gol în finala Cupei României, dintre FCSB şi Sepsi (1-0). 

Afla mai multe despre: gigi becalidennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare