Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se luptă în continuare cu Steaua pentru stadionul din Ghencea! ”Ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligaţi!”

Gigi Becali se luptă în continuare cu Steaua pentru stadionul din Ghencea! ”Ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligaţi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în conflict cu Steaua şi îşi continua războiul cu echipa din Liga 2 pentru noua arenă din Ghencea.

Becali a luat măsuri pentru ca echipa să revină în Ghencea, iar latifundiarul din Pipera este sigur că MApN se va ruga de el să joace pe noua arenă din Bucureşti. Patronul clubului a declarat că degeaba Steaua şi Peluza Sud se vor opune, deoarece MApN îi va propune echipei antrenate acum de Dinu Todoran să se întoarcă în Ghencea. 

Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera i-a atacat pe cei de la Steaua şi i-a acuzat că au cheltuit banii publici, chiar dacă nu au drept de a promova pe prima şcenă a fotbalului românesc la finalul sezonului viitor. 

Gigi Becali, despre stadionul din Ghencea: ”Ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligaţi!”

”Cred că ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligaţi. Ei trebuie să justifice banii. Să nu creadă cei de la CSA că vor juca acolo pe gratis. Dacă îşi vor schimba forma juridică, atunci trebuie să dea bani exact cum dau şi eu.

Dacă ştiai că nu poţi avea echipă, de ce ai început şi ai mai băgat milioane de euro? Acolo e fotbal amator, pe uliţă. Voi vă distraţi pe banii statului?  Ei nu pot juca cu acea marcă, ar trebui să dea bani. Dacă vor fi privatizaţi, vor trebui să dea bani. Pentru ce să te asociezi cu ei? Steaua lor e o stea, dar FCSB este Steaua”, a mai spus Becali, la PRO X. 

Echipa nu va putea ajunge în primul eşalon al fotbalului românesc dacă nu va avea un investitor privat. Potrivit regulilor impuse de către LPF şi FRF, o echipă care este administrată de stat nu poate juca în Liga 1. 

Afla mai multe despre: becali-steaua-fcsb-ghencea 

viewscnt
Articole similare