Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se răzbună! A anunţat ce jucători de la FCSB trimite în Liga 3 pentru meciul cu Steaua: "Normal că şi Tavi Popescu"

Gigi Becali se răzbună! A anunţat ce jucători de la FCSB trimite în Liga 3 pentru meciul cu Steaua: "Normal că şi Tavi Popescu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut un anunţ surprinzător înainte reluarea Ligii 3. Omul de afaceri trimite mai mulţi fotbalişti de la prima echipă la FCSB II pentru meciul de la vârful clasamentului cu Steaua Bucureşti.

Ce fotbalişti de la FCSB se duc în Liga 3 pentru meciul cu Steaua Bucureşti

Liga 3 se reia în acest weekend. Sâmbătă are loc un meci important, Steaua Bucureşti - FCSB II, de la 15:00, iar Gigi Becali vrea să le blocheze promovarea rivalilor. 

În Ghencea vor juca, printre alţii, şi jucători de la prima echipă a FCSB-ului: Perianu, Şut, Pantea, Simion, Niţă, Oaidă şi Octavin Popescu. Gigi Becali a explicat care sunt motivele pentru care i-a trimis pe cei de la prima echipă la a doua. 

„De ce să câştige CSA? Trebuie să câştige? Merg mai mulţi jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Perianu, Şut, Pantea, Simion, Niţă, Oaidă, Nedelcu. Normal că şi Tavi Popescu! E copil, are 18 ani.

Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA, pentru că are trei cartonaşe galbene. Îl protejez să nu ia galben şi să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm cu copiii, ca să le dăm o şansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!».

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Şi după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. 

Tot sâmbătă, FCSB dispută un meci important, cu UTA Arad, în deplasare, de la 20:00, care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Steaua Bucureşti e liderul seriei din Liga 3, cu 26 de puncte, în timp ce FCSB II e pe locul secund, cu 24 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua bucurestigigi becali 

viewscnt
Articole similare