Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali se retrage definitiv. Incredibil! Finanţatorul FCSB şi-a anunţat apropiaţii şi a ales localitatea în care se mută. A pregătit deja terenul

Gigi Becali se retrage definitiv. Incredibil! Finanţatorul FCSB şi-a anunţat apropiaţii şi a ales localitatea în care se mută. A pregătit deja terenul

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar urma să-şi schimbe modul de viaţă şi a pregătit terenul pentru noul său trai. Omul de afaceri ar urma să se retragă definitiv din viaţa publică şi să se mute în altă localitate.

Gigi Becali este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. De-a lungul ultimelor decenii, a furnizat afirmaţii şocante, xenofobe sau rasiste, a luat decizii surprinzătoare, dar a încercat să păstreze echilibrul prin mai multe acte de caritate. Însă, finanţatorul FCSB e pregătit să-şi schimbe viaţa. 

Gigi Becali, pregătit să se retragă şi să se mute la mânăstire. Ce localitate a ales

Credincios convins, Gigi Becali a refuzat să mai apară în public şi a pus totul pe seama păcatelor pe care le făcea în intervenţiile sale furtunoase. În ultimele săptămâni, a avut câteva apariţii la televizor, dar acest lucru ar urma să se schimbe odată cu decizia pe care e pregătit să o ia.

Conform Ziare.com, omul de afaceri de 62 de ani vrea să-şi petreacă următoarea perioadă din viaţă la mânăstire. Acesta şi-ar fi anunţat deja apropiaţii că peste câţiva ani se va muta la un schit din judeţul Vâlcea. De altfel, finanţatorul FCSB ar fi fost cel care a construit mânăstirea din Pătrunsa, judeţul Vâlcea.

"Am construit o mânăstire în taină, una despre care nu ştie nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă", spunea anul trecut, Gigi Becali, conform sursei citate. 

Latifundiarul vrea să-şi trăiască simplu anii şi a făcut mai multe vizite în zona unde ar urma să se mute. Sursa citată mai susţine că deja a cumpărat câteva sute de oi şi vizitează locul alături de ajutoarele sale de la FCSB, Ionuţ Luţu şi Alexandru Tudor. 

Gigi Becali, printre cei mai bogaţi români din sport

„Eu încet, încet renunţ la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poţi să faci afacere curată cu politica şi afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată”, a declarat patronul FCSB, pentru România TV, în urmă cu câteva săptămâni. 

Finanţatorul FCSB a reuşit să-şi păstreze averea, în ciuda pandemiei de COVID-19. Conform Capital, finanţatorul FCSB e al treilea cel mai bogat român din sport, cu o avere estimată între 350-450 de milioane de euro.

Lui Gigi Becali îi merge bine şi cu FCSB, în ultima perioadă. Trupa antrenată de Toni Petrea e pe primul loc în Liga 1, cu 38 de puncte, cu unul mai mult decât actuala campioană a României, CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...