Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se simte răzbunat şi face haz de necazul oltenilor: „Îi băteam pe CFR, erau descălţaţi”

Gigi Becali se simte răzbunat şi face haz de necazul oltenilor: „Îi băteam pe CFR, erau descălţaţi”

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat un rol important în tranşarea luptei la titlu. Rămasă fără obiectiv după ce a cucerit Cupa României şi şi-a asigurat calificarea în preliminariile Europa League, echipa lui Gigi Becali a abordat cu o garnitură mai slabă partida cu rivala Craiovei, CFR Cluj.

Ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0 pe Naţional Arena şi astfel, lupta la titlu a continuat până la meciul direct dintre U Craiova şi CFR Cluj. Clujenii au câştigat cu 3-1 şi au cucerit campionatul pentru a şasea oară.

Triumful lui CFR Cluj l-a mulţumit pe Gigi Becali. Finanţatorul lui FCSB se simte răzbunat după ce, în 2017, atunci când echipa sa se bătea la campionat cu Viitorul, oltenii au abordat cu o formaţie improvizată meciul contra consănţenilor.

Acum Becali vrea să îngroape securea războiului şi i-a făcut o propunere împăciuitoare omologului său de la U Craiova, Mihai Rotaru.

„Sincer, îmi convine mai mult că a luat titlul CFR Cluj. Au fost lucrurile alea care au fost atunci în meciul cu Viitorul, astea nu se uită aşa. Dacă noi jucam cu echipa bună, îi băteam pe CFR, erau descălţaţi.

Dar aşa facem Dumnezeu dreptate. Dar acum trebuie să terminăm cu astea, trebuie să ne întâlnim pe viitor, să bem o cafea şi să fim corecţi cu toţii între noi. Eu sunt de acord să ne dăm mâna şi să fim corecţi. Mi s-a întâmplat mie în trecut, acum i s-a întâmplat lui Rotaru”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare