Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal! "Nu mai finanţez, nu mai am nicio legătură". Care este motivul deciziei

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal! "Nu mai finanţez, nu mai am nicio legătură". Care este motivul deciziei

FCSB

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, a declarat, miercuri seară, că se va retrage din fotbal, ca urmare a noului mandat câştigat de Răzvan Burleanu în fruntea Federaţiei Române de Fotbal.

"Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangenţă. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine (n.r. - joi) apare comunicatul. Clubul va trimite la Federaţie şi la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieşit Burleanu preşedinte. Dacă vreţi este şi un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin şi futsalul... Nu mai vreau să mă pronunţ şi să fac păcate. Un lucru este clar", a spus Gigi Becali la Antena 3

Patronul vicecampioanei este convins că Răzvan Burleanu a fost sprijinit de Serviciul Român de Informaţii. El a precizat că va lăsa echipa familiei sale.

"E clar că a avut sprijin (Burleanu - n.r.) şi de la dânşii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit şi de funcţie. Uite că şi la fotbal vă controlăm. Ca să ne demonstreze că ne controlează în toate domeniile de activitate, uite vă pun şi şef la FRF (n.r. - serviciile). Mă retrag, de ce? Că ei pot spune aşa, treci la Comisii, te depunctăm. Uite că nu poţi, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finanţez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să pună pumnul în gură", a adăugat Becali.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot. La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Afla mai multe despre: becalifcsbretragere 

viewscnt
Articole similare