Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut calculele pentru următoarele nouă etape din Liga 1. "Dacă nu facem atâtea puncte, puneţi pe prima pagină: Becali eşti prost!"

Gigi Becali şi-a făcut calculele pentru următoarele nouă etape din Liga 1. "Dacă nu facem atâtea puncte, puneţi pe prima pagină: Becali eşti prost!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu mai are nicio emoţie legată de FCSB. După începutul ezitant de sezon, echipa pare că şi-a revenit şi se află pe un trend ascendent, în care nu şi-a atins, încă, vârful maxim de formă. După 13 etape, FCSB este pe locul opt, cu 18 puncte.

Aşa cum se preconiza, începutul de sezon al FCSB-ului a fost unul sacrificat chiar de patronul echipei, Gigi Becali, cel care a dat ordin ca obiectivul principal să rămână grupele Europa League, iar campionatul să treacă în plan secund. Lucrul acesta a fost recunoscut, marţi dimineaţă, de către latifundiarul din Pipera, la ProX. Tot acolo a recunoscut Becali care este cel mai mare regret al sezonului şi ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi.

"Ce-a fost în prima perioadă, trebuie să înţelegeţi că a fost asumat. Adică eu mi-am asumat. Nu dau vina pe niciun antrenor. Eu mi-am asumat: jucăm cu copiii în campionat, ca să ne calificăm în Europa League. Acum, dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai face asta. Am greşit, deşi 1,1 milioane de euro, cât am primit după eliminare, nu sunt de ici de colo. Acum da, nu aş mai face asta. Cel mai mult îmi pare rău pentru cele trei puncte pierdute cu FC Voluntari. Puteam să jucăm cu echipa bună şi apoi să schimbăm după pauză. Asta e, să fie învăţătură de minte. Mi-am asumat că o să se întâmpla asta. După aceea, şi-a revenit echipa. Ştiam că aşa va fi. V-am spus şi vă mai spun încă o dată - vorbim în luna decembrie. Spuneau unii că derby de play-out: FCSB - Dinamo. Eu râdeam când îi auzeam", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali: "Dacă nu facem atâtea puncte, puneţi pe prima pagină: Becali eşti prost!"

De asemenea, patronul celor de la FCSB şi-a permis să facă şi un pronostic curajos. În următoarele nouă etape, până la finele lunii decembrie, FCSB va înregistra şase victorii şi doar trei egaluri. FCSB va întâlni pe Hermannstadt (deplasare), Sepsi (acasă), Astra Giurgiu (acasă), FC Voluntari (deplasare), Poli Iaşi (deplasare), Gaz Metan (acasă), Viitorul (deplasare), "U" Craiva (acasă).

"Uită-te la clasament. Avem acum trei meciuri, nu avem cum să nu le câştigăm. Chiar dacă luăm gol, că arbitrul ne-a dat gol cu Chindia, că nu a dat fault la Planic, revenim şi câştigăm. Avem valoare, suntem puternici. În următoarele nouă meciuri, facem 27 de puncte. Hai nu 27, dar 21 facem sigur. Poate facem egal cu CFR Cluj, U Craiova şi Viitorul, echipele mai puternice. Ne rămân 21 de puncte. Pe celelalte le spulberăm, le dăm câte 3-4 goluri. Ţine declaraţia mea, scrie acolo, să rămână în istorie. Să vedem dacă eu, Becali, sunt prost. Dacă iau sub 21 de puncte în nouă etape să scrieţi: Becali eşti prost!", şi-a completat Becali pledoaria, la ProX.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare