Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut praf două dintre ”perle”: ”Nu mai este timp de promovat jucători”

Gigi Becali şi-a făcut praf două dintre ”perle”: ”Nu mai este timp de promovat jucători”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de victoria cu 2-0 în faţa lui Sepsi, dar spune că atitudinea jucătorilor nu l-a satisfăcut. Patronul FCSB spune că unul dintre cei care l-au dezamăgit este Dennis Man.

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa lui Sepsi, după o primă repriză slabă, motiv pentru care Gigi Becali spune că nu este mulţumit în totalitate de victorie. Patronul FCSB şi-a respectat obiceiul de a-i critica pe jucători după fiecare meci şi de această dată pe listă au intrat Dennis Man şi Olimpiu Moruţan.

”Mulţumit, 2-0. Am jucat numai noi. Totuşi, parcă nu am văzut un spirit de război, că nu se mai permit greşeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Jucătorii mari, dacă vrei să iei zeci de milioane pe ei, nu ai voie să joci un meci mai relaxat.

A doua repriză a fost bună pentru că am marcat. A intrat Coman şi am marcat, a câştigat Coman singur jocul. Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulţumit. (Schimbarea lui Moruţan) Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători.

(Dacă îl afectează psihic) Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului. Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii.

(Despre accidentarea lui Pintilii) Ar fi pierdere mare, pentru că mizam pe el la meciul cu CFR. La meciul cu CFR trebuie să ai doi închizători. Trebuie să joci cu Nedelcu. Calculele de acum încolo, nu baţi pe CFR, trebuie să îţi iei adio de la titlu. Cu egal, la revedere”, a declarat Gigi Becali.

Dennis Man a fost integralist, în timp ce Olimpiu Moruţan a intrat în minutul 18, în locul lui Pintilii, dar a fost schimbat la pauză.

Afla mai multe despre: gigi becaliliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare