Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut praf jucătorii după meci: "Atât de slabi şi adormiţi nu am văzut niciodată". Şi-a cerut scuze faţă de Guimaraes

Gigi Becali şi-a făcut praf jucătorii după meci: "Atât de slabi şi adormiţi nu am văzut niciodată". Şi-a cerut scuze faţă de Guimaraes

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată din play-off-ul Europa League şi Gigi Becali şi-a luat la rostul jucătorii după meci, dar tot pe el se consideră marele vinovat.

Becali şi-a început discursul prin a se lua de jucători: "Vînă, săracul, emotiv... Problema este că avem o echipă de băieţi, nu de bărbaţi. Păi, dacă îi prindea CFR-ul pe ăştia... Uitaţi-vă la kilometrii lui Coman, care vrea să se transfere în străinătate, şi la cei ai lui Tănase. Nu cred că e chestie de pregătire. Nu au curaj. Uitaţi-vă la kilometrii lui Tănase. Pintilii să se lase, dacă joacă aşa, are 4-5 kilograme în plus. Nu îl ia nimeni gratis acum pe Coman. Atât de slabi şi adormiţi nu am văzut niciodată şi am jucat cu echipe mari", a declarat finanţatorul de la FCSB la Pro X după meci. Nu toţi jucătorii, însă, l-au supărat pe Becali: "M-au mulţumit Planic şi Panţîru"

GIGI BECALI: "PINTILII SĂ SE LASE!"

Latifundiarul din Pipera a revenit, însă: "Cine e de vină? Eu sunt de vină că trebuia să mă interesez mai mult de mai mult timp. Nu are rost să dau vina pe unul sau pe altul, eu sunt vinovatul. Ce să mai salvez acum, e gata. Pentru mine fotbalul e o afacere şi o distracţie".

Patronul FCSB-ului nu a uitat nici echipa adversă şi vrea să facă uitate declaraţiile de la meciul tur: "Vreau să îmi cer scuze faţă de Guimaraes, pentru că nu am crezut că sunt echipa care sunt".

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare