Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut un nou inamic: ”E penibil, un neica nimeni! Măi, ai ceva la cap?”

Gigi Becali şi-a făcut un nou inamic: ”E penibil, un neica nimeni! Măi, ai ceva la cap?”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) fost chemat de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru a da explicaţii în cazul unei afirmaţii făcute în luna decembrie.

Mai exact, într-o discuţie privată, Gigi Becali i-a spus lui Adrian Mititelu ce prim ”11” a ales la FCSB pentru meciul direct cu FCU Craiova, din Cupa României, câştigat de olteni cu 2-0.

Gigi Becali a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF

Informaţia s-a scurs în spaţiul media, iar secretarul general al FRF, Radu Vişan, a emis o reclamaţie pe care a depus-o la Comisiile de Disciplină.

Aşadar, Gigi Becali a fost acuzat de ”desconsiderarea competiţiei” şi a fost chemat la explicaţii. Doar că patronul de la FCSB nu pare deloc impresionat de iniţiativă şi a avut un discurs dur la adresa autorului, în stilul caracteristic.

Vreau să vă anunţ că am fost chemat la Comisie de domnul Vişan. Bine, e penibil. Numai prin asta îţi dai seama. Cum poţi tu, Vişan, să-l chemi pe Becali?  Tu trebuie să te apleci în faţa lui Becali şi să îi zici săru-mâna. Cum să-l chemi tu pe Becali?

Nu mai are simţul ridicolului. Nu există niciun regulament, pe tot globul. Stai să vezi. De ce zice desconsiderarea competiţiei? Pentru că de ce i-am anunţat echipa lu Mititelu. Iar acum eu vreau să-i spun: `Măi, Vişane, măi, fiecare echipă care va juca cu FCSB va ştii primul 11 cu o zi-două înainte de meci. Să vedem Vişane, măi, dacă faci tu ce vrei la echipa mea`.

Cum să mă duc? Doamne ferească. Am ajuns eu, Becali, să mă duc. Vişan, care n-a făcut nimic în viaţa lui. E neica nimeni. Sunt nişte ierarhii în lumea asta. E de obraz.

A, dacă greşeam ceva, tot nu mă duceam. Se ducea avocatul, că nu mă duc eu. Că-l cheamă Vişan, de la vişină. N-are cum. Cum să-l cheme el pe Becali. Băi, ai ceva la ... (n.r. - îşi loveşte capul)? Dar vreau să zic că toate echipele vor ştii dinainte echipa. Mă, toate meciurile. La toate vom anunţa primul 11. Să vedem ce face Vişan. A ajuns el să-l cheme pe Becali”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: radu visangigi becalifrfcomisia de disciplina 

viewscnt
Articole similare