Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu U Craiova: "Unde te trezeşti, mă? Pe câmpie? L-am sunat pe MM Stoica şi a început şi el să râdă"

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu U Craiova: "Unde te trezeşti, mă? Pe câmpie? L-am sunat pe MM Stoica şi a început şi el să râdă"

FCSB

Comentarii

Centralul care a condus meciul U Craiova - FCSB 2-1, Marcel Bîrsan, a fost criticat de finanţatorul Gigi Becali, pentru penalty-urile şi deciziile luate. Omul de afaceri a avut un presentiment dinainte de meci şi l-a sunat inclusiv pe oficialul Mihai Stoica.

VIDEO | U Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău 24 - pen., Nistor 55 - pen. / Cristea 37)

Penalty-urile primite de olteni l-au enervat pe Gigi Becali, care şi-a vărsat nervii pe centralul Marcel Bîrsan. „Cum poţi să câştigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă şi la Koljic Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru... Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l ştiu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbeşte, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. 

Şi dacă te uiţi, vezi că are o istorie extraordinară cu noi şi la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calităţile lui de mare arbitru cu Craiova şi zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». Când vin Neubert şi Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem preşedintele Comisiei Centrale şi preşedintele Federaţiei! Nu e bine aşa?", a declarat finanţatorul FCSB pentru Look Plus. 

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

Gigi Becali a simţit că va fi nemulţumit de Marcel Bîrsan şi a avut o discuţie în acest sens şi cu Mihai Stoica: "Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de şort în faţa ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe... Văd sigur că e tragere de şort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge şi după îl loveşte pe Koljic. Nu vezi că dă în minge?”, a declarat Gigi Becali la Look Plus. 

„Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezeşti, mă? Pe câmpie? Îţi dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poţi ieşi pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mişto...  Probabil că nici nu ştie să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupţie, e prostie! L-am sunat pe Stoica şi am zis «MM ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început şi el să râdă”, a mai spus Gigi Becali. 

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicafcsbu craiovamarcel birsan 

viewscnt
Articole similare