Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a mitraliat echipa după remiza de la Călăraşi. Reacţia lui Nicolae Dică: ”Într-adevăr, mă aşteptam la mai mult”

Gigi Becali şi-a mitraliat echipa după remiza de la Călăraşi. Reacţia lui Nicolae Dică: ”Într-adevăr, mă aşteptam la mai mult”

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că nu mai speră la titlu după ce echipa sa a remizat cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Adrian Stoian, noul achiziţie a FCSB a intrat deja în gura patronului, după remiza de la Călăraşi, primul meci al lui Mihai Teja ca antrenor al vicecampioanei: ”Cum să iei titlul cu el? Cu Planici, cu Bălgrădean” a tunat patronul roş-albaştrilor la finalul jocului. 

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Nicolae Dică pare şi el de acord cu ideea patronului vicecampioanei: ”Mă aşteptam la mai mult de la Stoian, pe faza ofensivă. Pentru că te aştepţi de la un mijlocaş central ofensiv, lângă Nedelcu, care este un mijlocaş defensiv, te aştepţi, cu calităţile pe care le are Stoian, să fie un jucător care să dezechilibreze apărarea adversă. Trebuie să ţinem cont că este primul joc la Steaua, este prima dată când joacă în campionatul României, nu este uşor să te acomodezi. Trebuie să avem răbdare şi calităţi are, a arătat la echipa naţională. Eu sunt puţin sceptic în zona centrală, acolo, pentru că el nu prea a evoluat în zona centrală cu doi mijlocaşi. El a jucat în 3 sau în partea stângă atacant stânga. Matei când a intrat a avut acest curaj să ia 1 contra 1, să intre la duel, a început bine când a intrat. Dar după aia, uşor, uşor, şi el nu a mai luat aceste acţiuni individuale” a declarat Dică, în exclusivitate la Telekom Sport.

FCSB a fost egalată la Călăraşi după o gafă a cuplului Planici-Bălgrădean: ”Îmi cer scuze, punctele le-am pierdut pe mâna mea astăzi” a declarat şi portarul la finalul partidei.

Patronul Gigi Becali nu a ezitat să-l atace pe fostul portar de la Craiova şi Dinamo. Mai marele FCSB l-a evidenţiat pe portarul gazdelor, Nicolai Calancea şi l-a pus la zid pe actualul goalkeeper al roş-albaştrilor.

Nici Rusescu nu a scăpat de criticile patronului roş-albaştrilor: ”Avem nevoie şi de atacant. Doar nu o să joci cu Rusescu” a spus Becali, citat de GSP.ro. Dică l-a completat: ”Nu vreau să comentez, nu vreau să-l pun pe Mihai într-o postură care să-l deranjeze pe el sau să spun ceva despre Rusescu. Nu este ok nu la Rusescu, la orice jucător să comenteze atunci când decizia antrenorului este să te schimbe” a subliniat Dică, despre momentul în care atacantul FCSB-ului se spune că ar fi comentat decizia lui Teja de a-l înlocui cu Moruţan. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnicolae dică 

viewscnt
Articole similare