Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea şi ia măsuri drastice la FCSB: ”Nu te aştept, băi, să-ţi revii! Stai pe bancă!”

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea şi ia măsuri drastice la FCSB: ”Nu te aştept, băi, să-ţi revii! Stai pe bancă!”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a atras semnalul de alarmă, după eşecul cu Rapid din campionat, scor 1-2.

FCSB a rămas pe primul loc în Superligă, cu un punct peste CFR Cluj şi două peste Rapid, însă omul de afaceri a trasat indicaţii clare: cine nu joacă pe măsura aşteptărilor, va fi trecut pe banca de rezerve.

Aşadar, răbdare zero din partea latifundiarului, care demonstrează încă o dată că, în viziunea sa, prioritare au rezultatele pe termen scurt. Implicit şi randamentul de moment al jucătorilor.

Gigi Becali îşi pune jucătorii în gardă

Gigi Becali a declarat public că nu există timp şi răbdare la FCSB, iar jucătorii au fost puşi în gardă: cine nu joacă bine, va face banca de rezerve, indiferent de statutul pe care îl are la echipă.

Chiar dacă nu a oferit nume concrete în această situaţie, există jucători pe ”lista neagră”, fotbalişti care ar trebui să ia în serios spusele patronului, cum ar fi: Andrea Compagno, Dorin Rotariu, Octavian Popescu, Cristian Ganea, Ovidiu Popescu sau chiar David Miculescu.

La mine nu merge cum merge la alte echipe: `Lasă, domne că-i pun eu şi văd cum fac. Nu îl schimb până în minutul 70, am mers pe aceeaşi formulă'. La mine nu merge aşa: `Că nu te schimb, că poate îţi revii în repriza secundă`.

Nu! Eşti fotbalist, joci fotbal. Nu, te schimb şi gata! Aşa merge la mine. Nu că o să aşteptăm. Nu aştept, bă, să-ţi revii! Eşti fotbalist joci, nu, stai pe bancă. Aşa e la mine”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-rapidcompagnorotarius 

viewscnt
Articole similare