Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre favoritul său: „Joacă la alibi, nu mai e acelaşi!”

Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre favoritul său: „Joacă la alibi, nu mai e acelaşi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a comentat evoluţiile recente ale lui Ciprian Deac, mijlocaşul care a revenit la CFR după o accidentare serioasă.

Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre favoritul său: „Joacă la alibi, nu mai e acelaşi!”

Patronul de la FCSB e convins că vârsta îşi spune cuvântul în cazul lui Ciprian Deac şi că fotbalistul CFR-ului nu mai poate da acelaşi randament din sezoanele precedente.

„Deac le făcea tot jocul. Dar acum ce să facă. Deac când este acolo în faţă îşi arată calitatea. Dar când este departe de poarta adversă joacă la alibi. Orice care are peste 35 de ani, joacă la alibi. Adică, nu mai ai puterea aceea să bagi piciorul. Cum recupera el, cum alerga, fugea în spate şi să se confrunte cu mai multe situaţii de gol. 

Acum, nu mai poate să fie de mai multe ori acolo. Nu mai e acel Deac, gata. Corpul tău nu mai are puterea aceea şi atunci mintea ta joacă la alibi. Asta este părerea şi explicaţia mea simplă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali nu şi-a pierdut încă răbdarea cu pariul său: „La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist!”

Gigi Becali are în continuare răbdare cu David Miculescu, fotbalist pentru care a plătit 1,7 milioane de euro.

Deşi nu este titular la FCSB, tânărul fotbalist a prins minute în acest sezon, iar patronul echipei speră să treacă la următorul nivel. Tototdată, Becali a scos în evidenţă calităţile fotbalistului şi spune că ar fi păcat ca Miculescu să nu devină fotbalist de mare valoare.

„Pe Miculescu îl aştept, să văd când o să fie Miculescu în care am crezut. Încă mai cred în el, e tânăr. La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist. E şi cuminte, foarte cuminte”, a declarat patronul vicecampioanei la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare