Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a stabilit priorităţile pentru transferuri. Poziţia pe care patronul FCSB-ului vrea să aducă întăriri: ”Asta este politica mea!”

Gigi Becali şi-a stabilit priorităţile pentru transferuri. Poziţia pe care patronul FCSB-ului vrea să aducă întăriri: ”Asta este politica mea!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunţat că nu îşi mai doreşte să transfere fotbalişti străini la echipa sa.

Becali consideră că formaţia roş-albastră are lotul pregătit pentru sezonul următor iar singura poziţie unde se gândeşte să mai facă transferuri este cea de fundaş central.

”Nu este adevărat cu Boli şi cu Djokovic, eu nu mai iau jucători străini. Poate, cine ştie cum, vreo excepţie. Nu ştiu deocamdată ce se întâmplă cu Albu.

Noi avem lotul făcut, nu prea ne mai interesează. Poate doar un fundaş central. Acolo ne mai trebuie. Dacă o să găsim… Dacă nu…vine Nedelcu, vine Briceag. Jucători străini eu nu mai iau. Asta este politica mea. Nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Aristidis Soiledis este singurul fotbalist străin care mai face parte din lotul FCSB-ului. Becali a explicat care este motivul pentru care nu se pune problema ca grecul să părească FCSB:

”Da, nu dăm afară jucătorii, ăla e grec, dacă e ortodox înseamnă că e român”, a spus Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare