Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Bogdan Argeş Vintilă gândesc la fel. "Dacă nu-l schimba el, îl schimbam eu". Ce fotbalist l-a dezamăgit pe patronul de la FCSB

Gigi Becali şi Bogdan Argeş Vintilă gândesc la fel. "Dacă nu-l schimba el, îl schimbam eu". Ce fotbalist l-a dezamăgit pe patronul de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă l-a schimbat pe Ionuţ Vînă în minutul 62 al partidei de duminică seară, pierdută cu 0-1 pe terenul celor de la CFR Cluj, după ce îl introdusese în teren în minutul 33, în locul accidentatului Ionuţ Filip. Gigi Becali a recunoscut că înlocuirea mijlocaşului a fost una inspirată din partea antrenorului. În caz contrar, s-ar fi implicat el personal.

Ionuţ Vînă a ajuns doar o umbră a fotbalistului care juca la Viitorul Constanţa şi care a început la FCSB. Dintr-o dată, mijlocaşul a intrat în teren din ce în ce mai temător, iar entuziasmul său în joc a dispărut, spre nemulţumirea patronului de la FCSB, Gigi Becali, care a plătit 750.000 de euro luI Gheorghe Hagi în schimbul jucătorului. Intrat în minutul 33, Ionuţ Vînă a jucat exact aşa cum a obişnuit în ultima perioadă, cu mingi simple, în spate. Ba chiar a greşit câteva dintre ele şi şi-a pus adversarii pe contraatac. În minutul 62, în locul său a intrat Olimpiu Moruţan, spre nemulţumirea fotbalistului.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu este dispus să renunţe prea uşor la jucător şi să piardă bani. Aşa că va încerca să-l revitalizeze pe fotbalist, înainte de a-l trece pe linie moartă.

"Vînă e o pierdere, să nu se supere, asta e, pentru că el joacă numai în spate. Aici e şi vina staff-ului tehnic. Eu i-am spus lui Vintilă că nu mai vreau să aud pe bancă să se strige simplu, eu vreau jucători care să joace complicat, adică ingenios. Să inventeze ceva, cum face Moruţan, pentru că simplu joacă Ionel, Gheorghe şi Vasile. Fotbalistul mare e ăla care joacă simplu când trebuie, dar care inventează atunci când e nevoie. Iar Vînă mai şi inventa, dar acum la noi nu mai inventează de frică. Eu o să încerc să-l revitalizez. O să-i spun să nu mai joace simplu. El a venit cu teama aia de la Gică, apoi s-a relaxat, cum a făcut şi aseară. I-a dat pasă adversarului să o bage în poartă. Trebuie schimbat pe loc, în 2 secunde schimbat pe loc. Dacă nu-l schimba Vintilă, îl schimbam eu", a declarat  Gigi Becali, la Sport.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare