Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Ioan Niculae, cei mai dificili patroni din Liga 1? Mitul e demontat de un fotbalist trecut pe la FCSB şi Astra: „Să rămână aici pe viaţă” | EXCLUSIV

Gigi Becali şi Ioan Niculae, cei mai dificili patroni din Liga 1? Mitul e demontat de un fotbalist trecut pe la FCSB şi Astra: „Să rămână aici pe viaţă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Plecat în vara lui 2019 din România, atunci când s-a transferat la Gaziantep, Junior Morais (33 de ani) e în continuare cu gândul la fotbalul românesc, mai ales la echipele la care s-a consacrat. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fundaşul a vorbit despre finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali şi despre cel al Astrei, Ioan Niculae.

Transferat în 2011, de la Framunde (Portugalia) la Astra, Junior Morais a petrecut şase sezoane şi jumătate în tricoul giurgiuvenilor. În această perioadă, fundaşul a cucerit un titlu, o Cupă a României şi două Supercupe.

Morais a prins însă şi vremurile mai puţin plăcute de la Astra, măcinată în dese rânduri de problemele financiare, dar acesta a rămas totuşi cu amintiri plăcute legate de finanţatorul Ioan Niculae.

„Nu l-am văzut niciodată să vină să intre în vestiar. Mereu venea când câştigam şi spunea la echipă bravo”, a declarat Junior Morais, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În 2017, Junior Morais a ajuns la FCSB, acolo unde a dat peste Gigi Becali, un patron cel puţin la fel de dificil. Chiar şi aşa, brazilianul cu cetăţenie română a jucat două sezoane în tricoul roş-albaştrilor, alături de care a jucat în primăvara Europa League, fără să ia însă vreun titlu.

„(Cine crezi că ia campionatul în România?)
Dacă nu ia Steaua, să ia Astra. Dar vedem, că e foarte greu acum”
, a completat fundaşul stânga în vârstă de 33 de ani.

În iulie 2019, FCSB l-a cedat pe Morais în Turcia, la Gaziantep, în schimbul a 600 de mii de euro. 

„(E vreun patron ca Gigi Becali în Turcia?)
Cred că nu. Acolo prea mulţi başkani, Dar nea Gigi cred că face o treabă foarte bună aici, la Steaua şi să rămână aici pe viaţă”
, a încheiat brazilianul eligibil şi pentru naţionala României.

Afla mai multe despre: fcsbastraniculaemoraisbecali 

viewscnt
Articole similare