Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi MM Stoica, de acord! FCSB îl transferă pe "cel mai bun din campionatul României". Finanţatorul îi acceptă şi salariul

Gigi Becali şi MM Stoica, de acord! FCSB îl transferă pe "cel mai bun din campionatul României". Finanţatorul îi acceptă şi salariul

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu şi în actuala stagiune, iar acum Gigi Becali este pregătit să îi dea o lovitură serioasă campioanei României pe piaţa transferurilor.

MM Stoica îi susţine decizia lui Gigi Becali: "Cel mai bun atacant din campionatul României"

Florin Tănase a fost subiectul principal pe piaţa transferurilor pentru FCSB în această iarnă, însă căpitanul roş-albaştrilor a rămas, momentan, sub comanda lui Toni Petrea. Însă Tănase poate pleca, până la urmă, de la FCSB încă din acest sezon. Campionatul în China urmează să înceapă în primăvară, iar cluburile sunt pregătite deja să investească serios pentru a-şi întări loturile.

Una dintre ţintele cluburilor chineze este chiar Florin Tănase. Un club din Superligă este dispus să achite clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro pe care fotbalistul o are, iar Gigi Becali şi-a pregătit deja terenul pentru o eventuală plecare a căpitanului roş-albaştrilor.

"Dacă îi plăteşte cineva clauza lui Tănase, nu pot să îl ţin. Îl dau pe el şi îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani trei, patru sute de mii de euro la semnătură şi gata. O să îi dau cât vrea şi o să îl iau" , a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Prezent în studioul Telekom Sport, Mihai Stoica a comentat şi el declaraţiile oferite de Gigi Becali. Managerul general al FCSB-ului a recunoscut că Omrani este cel mai valoros atacant din Liga I.

"Am zis mereu că Omrani este cel mai bun atacant din campionatul României. Nu pot să mă sucesc, iar acum mă bucur că îl apreciază şi patronul" , a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de ardeleni, patru titluri în Liga I şi două Supercupe ale României.

  • Omrani îşi încheie contractul cu CFR Cluj la finalul sezonului
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Omrani în cele 31 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în actualul sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalicfr clujbillel omrani 

viewscnt
Articole similare