Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Valeriu Iftime au vorbit după transferul ratat al lui Haruţ la FCSB: "El a ieşit curat, nu a semnat". Mutarea s-ar putea face în cele din urmă

Gigi Becali şi Valeriu Iftime au vorbit după transferul ratat al lui Haruţ la FCSB: "El a ieşit curat, nu a semnat". Mutarea s-ar putea face în cele din urmă

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi cel al lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, au discutat, după ce transferul lui Denis Haruţ la echipa din Bucureşti a picat. Totuşi, patronul echipei din Moldova are speranţe că transferul s-ar putea realiza, în vară.

Ce au vorbit Gigi Becali şi Valeriu Iftime

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, speră că va obţine şi mai mulţi bani de pe urma lui Denis Haruţ. FCSB îi oferea 700.000 de euro şi 20% dintr-un eventual transfer: "Eu am vorbit cu Gigi Becali. Nu s-a supărat. E un pic contrariat că un copil a venit şi nu a semnat. De obicei, care a intrat pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. Uite că el a ieşit curat, nu a semnat. Am vorbit cu Denis ieri.

Se temea să nu fiu supărat. Are un an cu foarte multe oportunităţi. Urmează nişte provocări extraordinare. Dacă ştie să ţină ritmul cu ele, să joace bine, să joace la naţionala U21 la European şi la Jocurile Olimpice, îi va creşte valoarea. Poate ajunge la vară la FCSB, pe alt preţ", a spus Iftime pentru AntenaSport.

De ce a căzut transferul lui Denis Haruţ la FCSB

Fundaşul s-a întors la FC Botoşani, după ce a refuzat să semneze două contracte cu FCSB, club unde ar fi urmat să stea timp de şapte sezoane: "S-a cam terminat totul (n.r. - acum). S-a închis. Eu m-am înţeles, copilul a avut discuţii cu FCSB, dar, la durata contractului s-a umblat, lucru pe care copilul nu l-a vrut. Eu l-am încurajat să nu semneze aşa ceva. Ca atare, a venit la Botoşani şi nu mai pleacă în iarna asta.

El a hotărât. Mai degrabă, trebuie remarcată poziţia lui Haruţ. Nu a fugit după bani. El a hotărât şi îl felicit. M-am bucurat că am asemenea copil în lotul meu, care nu cade la primii bani pe care îi primeşte. Nu va fi afectat.

Eu sunt mândru că am un băiat inteligent, de pe urma căruia pot câştiga bani mai mulţi. El va creşte valoarea echipei. Toţi care au plecat până acum de la mine au plecat parcă era ultimul tren. Când au primit o ofertă de la FCSB, au fugit cât i-au ţinut picioarele. La Haruţ nu e aşa şi asta îmi dă certitudinea că e un tip mai serios decât alţii", a mai spus patronul Botoşaniului.

 

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu iftimefcsbfc botosanidenis haruttransfer denis harut fcsb 

viewscnt
Articole similare