Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali speră în continuare la Mircea Lucescu. Ce decizie a luat conducerea lui Dinamo Kiev

Gigi Becali speră în continuare la Mircea Lucescu. Ce decizie a luat conducerea lui Dinamo Kiev

FCSB

Comentarii

Dinamo Kiev şi-a instalat antrenor nou, pe ucrainianul Alexey Mikhailchenko, astfel că varianta Mircea Lucescu este de domeniul trecutului. Poate fi o şansă bună pentru Gigi Becali de a-l convinge pe titratul tehnician să revină în România, la FCSB.

Alexey Mikhailchenko, care a ocupat până de curând postul de director sportiv al celor de la Dinamo Kiev, a fost instalat, ieri, în funcţia de antrenor principal. Astăzi, antrenorul în vârstă de 56 de ani a condus prima şedinţă de antrenament a formaţiei ucrainiene. Este al doilea mandat al lui Alexey Mikhailchenko la cârma echipei care l-a oferit fotbalului mare. Acesta a mai antrenat formaţia din Kiev între anii 2002 şi 2004, timp în care a cucerit două Campionate, o Cupă şi o Supercupă a Ucrainei.

Alexey Mikhailchenko a evoluat nouă sezoane la Dinamo Kiev (137 meciuri/39 goluri), un sezon la Sampdoria (24/3) şi cinci ani la Glasgow Rangers (134/24). De asemenea, are 36 de prezenţe şi 9 goluri pentru naţionala URSS-ului, dar şi două partide pentru reprezentativa Ucrainei. În sezonul 2008-2009 a fost selecţionerul echipei de seniori a Ucrainei.

Aliaksandr Hatskevich a fost ultimul antrenor al celor de la Dinamo Kiev, însă eliminarea din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în faţa celor de la Club Brugge i-a fost fatală. Acesta se afla la cârma celor de la Dinamo Kiev, din anul 2017, timp în care a câştigat doar două Supercupe ale Ucrainei. În campionat, după 3 etape, Dinamo se află pe locul 3, cu şase puncte.

Îl convinge Gigi Becali pe Mircea Lucescu să vină la FCSB?

În cărţi să preia pe Dinamo Kiev a fost şi antrenorul român, Mircea Lucescu, cel care a scris istorie alături de rivala din Ucraina, Shaktior Doneţk. Faptul că mutarea nu s-a mai concretizat, nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru finanţatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, cel care îl aşteaptă cu braţele deschise pe "IL Luce" la FCSB.
"Eu l-aş vrea pe Mircea Lucescu manager general, să fie ca Ferguson! I-am si spus ca nici nu indraznesc sa ii propun ceva acum, ca e prea mare. Dar daca ne calificam in grupe, o sa pot sa ii propun ceva!", declara Gigi Becali, imediat după meciul câştigat de FCSB, aseară, pe terenul celor de la Mlada Boleslav.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare