Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali spunea că se retrage din viaţa publică, dar s-a răzgândit: ”E imposibil”. Motivul invocat de latifundiar: ”Nu are nimeni curajul”

Gigi Becali spunea că se retrage din viaţa publică, dar s-a răzgândit: ”E imposibil”. Motivul invocat de latifundiar: ”Nu are nimeni curajul”

FCSB

Comentarii

În urmă cu scurt timp, Gigi Becali anunţa că se retrage din viaţa publică, dar, între timp, s-a răzgândit.

Gigi Becali este o figură cunoscută în fotbalul românesc încă de la începutul anilor 2000. Intervenţiile sale în cadrul emisiunilor televizate au devenit faimoase, însă finanţatorul FCSB-ului era dispus să renunţe la comportamentul acesta. Între timp, s-a răzgândit.

Motivul pentru care acesta a continuat să intervină la emisiuni şi să vorbească cu presa ar fi ca să informeze publicul despre părerile sale în legătură cu vaccinul anti-Covid. Finanţatorul FCSB-ului are câteva păreri controversate în legătură cu acesta şi vrea să îndemne populaţia să îi urmeze exemplul şi să refuze vaccinarea.

Gigi Becali spunea că se retrage din viaţa publică, dar s-a răzgândit

Am vrut să ies din viaţa publică, dar este imposibil. Nu are nimeni curajul să spună. Nu spun din punct de vedere religios, dar vorbesc din punct de vedere ştiinţific. Nu spun chiar toate, că îmi e milă de oamenii ăia care au făcut vaccinul.

Dar le spun oamenilor care mă iubesc pe mine să nu-l facă. Cum alţii nu te lasă să faci aia, aia, şi noi avem o opinie şi avem dreptul să ne spunem opinia”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Odată cu venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, Gigi Becali a încetat să mai intervină la echipă şi să critice public tacticile şi jucătorii. Însă, după câteva luni relativ liniştite la formaţia roş-albastră, latifundiarul a început să comenteze din nou stilul de joc al tehnicianului său şi să ceară un fotbal mai plăcut ochiului.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare