Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie ce decizie finală va lua Rădoi la echipa naţională. ”Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză!”

Gigi Becali ştie ce decizie finală va lua Rădoi la echipa naţională. ”Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu FRF.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu FRF.

Becali este convins că dacă Rădoi a luat o decizie finală, nimic nu îl va mai putea face să se răzgândească şi să rămână la naţională. De asemenea, latifundiarul din Pipera este convins că finul lui are motive serioase pentru care a decis să părăsească naţionala. 

”Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză!”

”Mirel e genul de om care când vrea, aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi, aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face. Vrei să îl convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte, hahaha, dar are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”, a declarat Gigi Becali, pentru AntenaSport. 

Basarab Panduru l-a găsit pe înlocuitorul lui Mirel Rădoi

Basarab Panduru crede că Olăroiu este o variantă bună de înlocuitor pentru Mirel Rădoi, mai ales că experimentatul tehnician este actualmente liber de contract.

”Nu pot să fiu subiectiv. Dacă aş fi, aş zice oamenii la care ţin cel mai mult şi pe care îi cunosc. Trebuie să profităm că îl avem pe Olăroiu liber de contract. Asta e părerea mea. Poate să nu vrea, s-a mai încercat înainte, au fost diferite şi diferite momente, dar momentul ăsta este bun să te duci să-l întrebi dacă vrea să vină. Bănuiesc că se poate să vină pentru că Rădoi îl propune, deci clar că e liber. Dacă îl avem liber şi nu profităm de el, înseamnă că nu o să mai vină niciodată la echipa naţională”, a mărturisit Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: rădoi-becali-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare