Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie cine se va încorona campioană a României: "Ei iau campionatul! Noi ne-am luat adio de la titlu"

Gigi Becali ştie cine se va încorona campioană a României: "Ei iau campionatul! Noi ne-am luat adio de la titlu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat la finalul meciului dintre FCSB şi FC Botoşani, scor 1-1, că echipa sa şi-a luat adio de la titlu, titlu pe care, crede patronul roş-albaştrilor, îl va câştiga tot CFR Cluj.

Resemnat cu gândul că FCSB va trebui să aştepte cel puţin încă un an până la câştigarea unui nou titlu, Gigi Becali a dat verdictul: CFR Cluj va reuşi să câştige al treilea titlu consecutiv.

"Campionatul, părerea mea, îl ia CFR. Dar e posibil să se întâmple orice. Îi văd o echipă mai solidă, nu văd să piardă CFR. Nu sunt jucători pe care să poţi să-i încurci. Au experienţă, câştigă când au nevoie să câştige un meci. Eu nu am vreo problemă cu Craiova. Dacă jucăm aşa, e greu să o baţi pe Craiova", a declarat Gigi Becali, la Fotbal Look.

FCSB a ratat orice şansă la titlu, după remiza cu FC Botoşani

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Coman ’13 pentru gazde şi Ţigănaşu ’22 pentru oaspeţi.

În minutul 16, de la FCSB a fost eliminat Iulian Cristea pentru un fault la Keyta. În minutul 31, a fost eliminat şi Papa, de la FC Botoşani, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

"Dacă dădea Tănase gol, că trebuia să dea gol. Am avut ocazii, dar nu ai voie, trebuie să câştigi. Când ştii că eşti în pericol de cupă europeană, joci cu Botoşani, trebuie să o baţi şi gata, ţi-ai asigurat cupă europeană. Mai bine aşa, că ştiu măcar că ne-am luat adio de la titlu şi nu ne mai gândim la el", a spus Gigi Becali la finalul meciului.

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare