Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie cu cine se va lupta FCSB la titlu în sezonul viitor! Ce a declarat despre Mititelu şi Mutu

Gigi Becali ştie cu cine se va lupta FCSB la titlu în sezonul viitor! Ce a declarat despre Mititelu şi Mutu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit cu cine se va lupta FCSB la titlu în sezonul viitor.

Latifundiarul din Pipera susţine că echipa lui se va duela pentru trofeul Ligii 1 tot cu CFR şi Universitatea Craiova. Patronul FCSB a susţinut că echipa pe care o are FC U Craiova 1948 nu poate să emită pretenţii nici măcar pentru podium, deoarece la clubul din Bănie trebuie investiţi mulţi bani pentru a avea un lot puternic. 

Mai mult decât atât, Becali a pus presiune pe echipa antrenată de Dinu Todoran şi consideră că FCSB trebuie să câştige din prima etapă, atunci când va juca contra lui FC Botoşani. 

”Mă voi bate pentru acest campionat cu Rotaru şi Neluţu Varga!”

”Mă voi bate pentru acest campionat cu Rotaru şi Neluţu Varga. Şi Sepsi e o echipă interesantă. Îmi place Leo Grozavu. Dacă mă bat cu Mititelu? Îi trebuie mulţi bani să se lupte din nou cu mine şi îi trebuie jucători buni, nu din ăia cu care a venit el din Liga 2. Nu a rupt gura târgului cu transferurile şi nici nu joacă Mutu. Dar sunt convins că nu o să ne fie deloc uşor cu ei, deoarece eu ştiu cît de ambiţios este Mititelu atunci când joacă împotriva mea. Oricum el a făcut până acum lucruri incredibile. Nu e uşor să o ei de la zero şi să treci prin ceea ce a trecut şi trece el.

”Mutu fără jucători de valoare nu poate să facă minuni ca antrenor!”

A, dacă Mititelu îl avea pe Adi Mutu că jucător, atunci cu Craiova lui mă băteam la campionat. Dar Mutu fără jucători de valoare nu poate să facă minuni ca antrenor în Liga 1. Nici podiumul nu il vor prinde cu lotul pe care îl au acum. Nici nu mă gândesc să nu câştigăm în prima etapă. Mereu am batut la Botoşani. Anul ăsta vreau să câştigăm titlul cu orice preţ. Însă nu trebuie să ne mai încurcăm cu echipele mici, aşa cum am făcut în campionatul trecut. Am pierdut multe puncte aiurea”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becali-fcsb-cfr-craiova 

viewscnt
Articole similare