Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, supărat nevoie mare pe procurorii DNA: "Lasă Becali, că ştiu eu, că ştii tu. Mă, dar nu se desfiinţează odată DNA-ul, ăsta, să se liniştească ţara?"

Gigi Becali, supărat nevoie mare pe procurorii DNA: "Lasă Becali, că ştiu eu, că ştii tu. Mă, dar nu se desfiinţează odată DNA-ul, ăsta, să se liniştească ţara?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a dezlănţuit, astăzi, la Pro X, la adresa procurorilor din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), care stau cu ochii pe el ca pe butelie şi, conform latifundariului din Pipera, abia aşteaptă să-l prindă cu ceva greşit.

Gigi Becali pare favoritul procurorilor DNA. Omul de afaceri este monitorizat atent şi pus sunt lupă pentru fiecare mişcare de "business" pe care o realizează. În plus, aceştia par să cunoască mai mult adevăruri, decât ar recunoaşte patronul celor de la FCSB. Ultima dispută din Becali şi procurori este legată de uzina de armament de la Drăgăşani pe care patronul FCSB ar fi dorit să o vândă, dar nu poate. Gigi Becali a avut parte de un discurs spumos pe Pro X, la adresa procurorilor DNA.

"Păi poate e mai bine că am făcut egal cu Academica Clinceni. Că apoi veneau procurorii DNA şi spuneau <<Lasă că ştiu eu, că ştii tu>>. Aşa o să zică şi de FC Botoşani, dacă îl transfer pe Andrei Chindriş. Eu sunt procuror DNA, Dumnezeul ţării româneşti. <<Lasă Becali, că ştiu eu, că ştii tu>>. Au luat-o ţara razna. Nu e posibil aşa ceva. Mă, dar nu se desfiinţează odată DNA-ul, ăsta, să se liniştească ţara asta?",  a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbalbecali 

viewscnt
Articole similare