Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, SUPER lovitură la FCSB! Patronul aduce un fotbalist din naţionala Bosniei şi rezolvă cea mai mare problemă a echipei

Gigi Becali, SUPER lovitură la FCSB! Patronul aduce un fotbalist din naţionala Bosniei şi rezolvă cea mai mare problemă a echipeigalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat în repetate rânduri că FCSB are nevoie de întăriri în zona defensivă.

Nu mai puţin de 12 goluri a încasat FCSB în playoff în cele şapte meciuri disputate. Formaţia nu s-a descurcat mai bine nici în sezonul regular, când a încasat 29 de goluri în cele 26 de meciuri disputate. Lacunele defensive au fost tot mai vizibile de la un meci la altul, iar fanii, finanţatorul Gigi Becali şi presa au remaract slăbiciunile din defensiva vicecampioanei.

Gigi Becali, super lovitură la FCSB! Patronul vrea un fotbalist din naţionala Bosniei şi poate rezolva cea mai mare problemă a echipei

”Vreau să aduc cel puţin un fundaş central” mărturisea Gigi Becali în urmă cu câteva zile, într-o conferinţă de presă. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a dat şi detalii concrete: ”Poate să fie şi străin, dar să fie grec, bulgar, macedonean, ucrainian, bosniac, albanez. Mie ăştia îmi plac!” a mai declarat Becali.

La câteva zile distanţă, se pare că FCSB s-ar fi hotărât asupra unui apărător chiar din această zonă. Presa din Bosnia notează interesul vicecampioanei României pentru Daniel Graovac, fundaşul de 26 de ani, de la Astra Giurgiu. Apărătorul are patru selecţii pentru reprezentativa ţării sale, dar ultima dată a jucat în 2018.

Graovac pare unul dintre cei mai siguri fundaşi centrali din Liga 1 în acest moment. El a ajuns anul tercut la Astra Giurgiu şi a bifat 26 de meciuri pentru formaţia antrenată în prezent de Bogdan Andone.

La 26 de ani, Graovac se numără printre jucătorii care au lăsat o impresie bună în această primă parte a sezonului in fotbalul românesc. Puternic, sigur pe el, cu un plasament bun şi un joc aerian remarcabil, Graovac a cules laude pentru prestaţiile sale în tricoul Astrei. Presa din Belgia scria recent că de serviciile sale s-ar arăta deja interesate două echipe din Jupiler League. Graovac are contract pe trei sezoane cu Astra şi a fost titular în 86% din meciurile disputate de gruparea giurgiuveană. În 2016 a debutat în naţionala Bosniei, în atenţia căreia ar putea intra din nou la viitoarele campanii. De remarcat că atunci când a fost adus de Astra, Graovac era evaluat la 450 de mii de euro, iar în perioada 2010-2013 în CV-ul său apare numele celui mai puternic club din Croaţia, Dinamo Zagreb. În prezent, apărătorul este cotat la 725 de mii de euro.

  • Vojvodina, Mouscron, Zrinjski, Novi Grad şi Dinamo Zagreb sunt echipele la care a mai evolaut
  • 16 prezenţe are Graovac la nivelul naţionalelor de tineret ale Bosniei
  • 4 selecţii are în prima reprezentativă a Bosniei
  • 725 de mii de euro este cota sa de piaţă

 

Afla mai multe despre: daniel graovacgigi becaliastra 

viewscnt
Articole similare