Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali susţine că Dinamo se va desfiinţa: ”Vor strânge 180.000 de euro, dar vor muri după aia”. Situaţie dramatică în Ştefan cel Mare

Gigi Becali susţine că Dinamo se va desfiinţa: ”Vor strânge 180.000 de euro, dar vor muri după aia”. Situaţie dramatică în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este de părere că Dinamo va ajunge în faliment, deoarece nu poate acoperi problemele financiare pe care le are. Ionuţ Negoiţă a anunţat că Dinamo va dispărea dacă echipa nu va face rost de 180.000 de euro, bani necesari pentru obţinerea licenţei.

Dinamo a ajuns într-o situaţie foarte delicată. Ionuţ Negoiţă a anunţat că echipa nu are 180.000 de euro, bani necesari pentru obţinerea licenţei pentru sezonul următor. Gigi Becali este de părere că fanii vor reuşi să strângă această sumă, în rivala din Ştefan cel Mare tot va ajunge la faliment, pentru că n-ar avea cine să susţină cheltuielile ulterioare:
”Părerea mea e că ăia 180.000 de euro sunt un fleac. Vor fi plătiţi de suporteri, că ăştia ai lui Dinamo sunt mai bogaţi. Ei vor strânge şi vor plăti. Dar problema lor e că vor muri după aia. Pentru că la fotbal trebuie bani. Ei nu au nici marfă de vânzare, nu au nici bani să se recapitalizeze ca să poată să devină puternici. Dacă erau nişte oameni cu bani mulţi arabii (n.r. cei care au preluat-o şi pe Charltonm), nu era o problemă la ei şi luau imediat şi făceau echipa. Dar înseamnă că sunt unii care vor să speculeze, iar oamenii care sunt speculanţi şi nu au bani mulţi nu pot salva Dinamo. La Dinamo trebuie să vina unul care să bage 10 milioane, să cumpere 6-7 jucători şi dupa să se bată la campionat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: ”Negoiţă trebuie respectat”

Patronul FCSB este de părere că Dinamo are nevoie de mulţi bani pentru a funcţiona. Altfel, apar probleme, mai ales cu suporterii. Totuşi, Gigi Becali susţine că Ionuţ Negoiţă merită respectat, deoarece a ţinut echipa pe linia de plutire:
”Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dacă ar avea un conducător bun, atunci suporterii ar face spectacol acolo. Negoiţă trebuie respectat pentru că a ţinut-o în viaţă pe Dinamo. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo rişti. Te bagi, dar nu te bagi cu 3 milioane. E club greu, vin ăia şi îţi sparg maşina, vin în faţa casei, sunt fanatici", a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare