Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali susţine că Manea n-a mai vrut să revină la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu: ”Nu mai voia să fie înjurat”

Gigi Becali susţine că Manea n-a mai vrut să revină la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu: ”Nu mai voia să fie înjurat”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat, joi, la ProX, că fotbalistul Cristian Manea a refuzat CFR Cluj şi a ales să joace la FCSB deoarece “nu mai voia să fie înjurat”.

“Manea de ce n-a mai vrut să meargă la CFR? De ce a ales să vină la noi? Omul nu mai voia să fie înjurat”, a spus Becali.

El a menţionat că nu este de acord cu un antrenor care înjură jucătorii. “Eu îi critic când joacă prost şi îi laud când joacă bine, ca un părinte care când nu eşti cuminte tatăl tău te ceartă. Eu ce am spus? La mine nu poate veni un antrenor chiar dacă câştigă Liga Campionilor dacă înjură oameni. (…) Eu rezum totul la bani. Pe Benzar l-am luat cu 700 l-am vândut cu 2 milioane. L-am luat pe Coman cu 3 milioane am ofertă de opt milioane. Cei de la CFR au luat 600.000. Bravo lor, că i-a înjurat. Dar vedem pe termen lung care este suma de bani pe care o încasez eu, care e suma de bani pe care o încasează ei. La ora asta luaţi-o pe CFR şi vedeţi datoriile şi luaţi-o pe FCB şi vedeţi”.

Becali a mai spus că nu a urmărit meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei Lazio Roma, în Liga Europa. “Nu m-am uitat la meci, am zis că nu era ceva care să mă intereseze. Am văzut la minutul 30 cred că am dat la ei, era 1-0 pentru Lazio, după aia am mai dat şi era 1-1, după aia am auzit că s-a terminat 2-1. Nu mă interesează CFR. Mă interesează când joacă în campionat, când sunt în luptă cu ei. Aseară nu mi-a convenit nu că au câştigat, că au câştigat 600.000”, a afirmat el.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare