Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali susţine că Ondrasek are ofertă de la o altă echipă din Liga 1: ”Îi dă 10.000 de euro pe lună”

Gigi Becali susţine că Ondrasek are ofertă de la o altă echipă din Liga 1: ”Îi dă 10.000 de euro pe lună”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că Zdenek Ondrasek, jucător pe care l-a transferat în această vară, are ofertă de la o altă echipă din Liga 1.

Aventura lui Zdenek Ondrasek şi Stipe Vucur s-a încheiat mai rapid decât se aşteptau. Cei doi nu mai sunt doriţi de Gigi Becali, deşi au fost transferaţi în această vară. Patronul FCSB si-a luat angajamentul că le va plăti în continuare salariile, dar i-a anunţat că nu vor mai juca.

Pentru Zdenek Ondrasek salvarea ar putea veni chiar din Liga 1. Gigi Becali susţine că atacantul de 32 de ani are ofertă de la o altă echipă din România.

Ondrasek are ofertă de la o altă echipă din Liga 1. Gigi Becali: ”Vrea să-l ia Mititelu jr”

În vârstă de 32 de ani, Ondrasek a fost transferat de FCSB în această vară, după ce mai jucase pentru echipe ca Tromso, Wisla Cracovia, FC Dallas sau Viktoria Plzen. Însă răbdarea lui Gigi Becali s-a terminat după prima apariţie a lui Ondrasek.

Deşi nu era pregătit fizic, atacantul ceh a debutat chiar în prima etapă, în meciul cu FC Botoşani. De atunci a avut alte două apariţii şi Gigi Becali i-a transmis că îşi doreşte să rezilierea contractului.

Acum, patronul FCSB susţine că Zdenek Ondrasek ar putea merge la altă echipă din Liga 1. Gigi Becali susţine că atacantul în vârstă de 32 de ani este dorit de FC U Craiova, echipă finanţată de Adrian Mititelu:

”Ondrasek şi Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înţeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr. Îţi dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viaţa mea.

Iau străini, doar după ce joacă la Botoşani sau Argeş, să-i văd şi eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat Gigi Becali, în direct, la PRO X.

Afla mai multe despre: ondrasek 

viewscnt
Articole similare