Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ţintă ratată! Dumitru Cardoso, aproape de un transfer în străinătate. FCSB pierde teren

Gigi Becali, ţintă ratată! Dumitru Cardoso, aproape de un transfer în străinătate. FCSB pierde teren

FCSB

Comentarii

Dumitru Cardoso a primit o ofertă foarte tentantă din străinătate şi ar putea pleca de la Gaz Metan Mediaş în această iarnă.

Cu şapte goluri şi o pasă decisivă reuşite în cele 12 meciuri jucate în actualul sezon al Ligii I, atacantul lui Gaz Metan este omul pe care Becali îl vrea neapărat în echipa roş-albastră în partea a doua a sezonului. Dumitru Cardoso este în atenţia FCSB-ului de peste un an, iar interesul lui Gigi Becali a revenit în ultima perioadă, mai ales că Buziuc şi Buş nu au impresionat la echipa antrenată de Toni Petrea. 

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB este însă dorit şi în Coreea de Sud. Fostul atacant de la Napoli ar fi tentat cu un salariu de 30.000 de euro pe lună. Atacantul nu a făcut deplasarea la Cluj cu echipa sa, pentru amicalul cu actuala campioană a României. Din informaţiile Telekom Sport, Gaz Metan Mediaş este dispusă să renunţe la el, dar pentru o sumă de minim 150 de mii de euro.

”Deocamdată este aici la Mediaş, se antrenează cu noi, e în ultimele 6 luni de contract, nu ştiu dacă va pleca de acum, dar sunt şanse mari să plece acum în ianuarie. Dacă va fi să plece nu putem decât să îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Mediaş, e un jucător complet, caracter deosebit” a mărturisit în exclusvitate pentru Telekom Sport, Răzvan Pleşca, veteranul formaţiei medieşene. 

În această perioadă, atacantul pe care vor să-l transfere FCSB şi CFR Cluj a devenit interesant şi pentru două echipe puternice din Ungaria. 

Afla mai multe despre: dumitru cardosogigi becali 

viewscnt
Articole similare