Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, transfer de jumătate de milion de euro la FCSB! Finanţatorul şi-a dat acordul. Anunţ despre oferta făcută

Gigi Becali, transfer de jumătate de milion de euro la FCSB! Finanţatorul şi-a dat acordul. Anunţ despre oferta făcută

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut calculele pentru perioada de transferuri şi a propus, deja, o primă ofertă, pentru a-l aduce pe "urmaşul" lui Dennis Man. Omul de afaceri e pregătit să plătească 500.000 de euro şi să întărească atacul.

500.000 de euro, oferta lui Gigi Becali pentru următorul transfer la FCSB

Gigi Becali merge pe aceeaşi linie pe care a urmat-o în ultimele sezoane. Finanţatorul aduce doar jucători români şi tineri pe care să-i poată vândă în străinătate, cu sumele ameţitoare pe care le anunţă în intervenţiile sale. 

Ultima ţintă a finanţatorului FCSB este David Miculescu, pe care clubul UTA Arad speră să obţină o sumă importantă de transfer. 

În vârstă de 20 de ani, fotbalistul ofensiv născut în Arad a progresat în ultimele două sezoane din Liga 1 şi a ajuns în atenţia echipelor importante din România. 

El evoluează pe postul pe care Dennis Man s-a afirmat la UTA Arad, FCSB are o nouă tentativă de a-l aduce la echipa din Berceni. 

Pentru Telekom Sport, managerul general Mihai Stoica a anunţat că FCSB a lansat, oficial, o ofertă pentru David Miculescu

La câteva ore distanţă, oficialul a dezvăluit şi suma propusă pentru a-l aduce. Gigi Becali dă cel mult jumătate de milion de euro pentru David Miculescu şi nu e dispus să crească preţul. 

MM a pus presiune pe impresarul Bogdan Apostu şi a lansat un avertisment. 

„Noi am propus 500.000 de euro. Oferta a fost făcută. Clepsidra e pe masă, iar contractul se scurge. Deci dacă Apostu vă spune 1 milion, înseamnă că are o problemă.

Miculescu mai are un an şi jumătate cu UTA. Noi nu putem creşte oferta, ci doar putem să o scădem”, a declarat Mihai Stoica.

În acest moment al campionatului, Toni Petrea are variante multiple în atac. În banda dreaptă, David Miculescu s-ar lupta pentru un loc de titular cu Andrei Cordea şi Ianis Stoica. 

FCSB vrea să transfere şi în atac, şi în apărare

Pe lângă investiţia din ofensivă, Gigi Becali vrea să asigure şi "spatele" echipei. FCSB e pregătită să facă o ofertă şi pentru fundaşul central al lui Sepsi, Branislav Ninaj.

Gigi Becali este dispus să plătească 200 de mii de euro pentru fundaşul central slovac şi să dea şi un jucător la schimb. 

Afla mai multe despre: gigi becalidavid miculescufcsbtransfer fcsbgigi becali transferuri fcsbdavid miculescu fcsb 

viewscnt
Articole similare