Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, transfer pentru titlu! FCSB aduce noul puşti minune din Liga 1: ”Voi face faţă!”

Gigi Becali, transfer pentru titlu! FCSB aduce noul puşti minune din Liga 1: ”Voi face faţă!” galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru reluarea meciurilor din Liga I, iar Gigi Becali speră ca echipa sa să câştige lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi cu Universitatea Craiova.

La fel ca marile cluburi din străinătate, FCSB şi Gigi Becali pregătesc deja sezonul viitor, unul în care Bogdan Argeş Vintilă va avea ca obiectiv titlul de campion în Liga 1. Pentru asta, finanţatorul echipei roş-albastre se gândeşte deja la transferurile pe care le poate face. Becali nu a renunţat la Andrei Chindriş (FC Botoşani) şi caută şi alte nume de jucători tineri, care pot progresa în tricoul formaţiei sale, dar care pot ajuta actuala vicecampioană să redevină campioană în Liga 1.

FCSB îl vrea pe noul puşti minune din Liga 1: ”Voi face faţă!”

FCSB se gândeşte încă la titlu în actuala stagiune care se va relua săptămâna viitoare, dar vicecampioana planifică deja viitorul sezon competiţional. Gigi Becali l-a confirmat pe Bogdan Argeş Vintilă în funcţia de antrenor principal, încercând să asigure stabilitate şi continuitate la echipă.

Patronul de la FCSB îşi face deja calculele pentru stagiunea viitoare, una care ar putea începe fără Florinel Coman, fotbalist vânat de mai multe cluburi din străinătate. Chiar şi Gigi Becali a admis că Florinel Coman o poate părăsi pe FCSB dacă pe adresa clubului vine o ofertă atractivă pentru el. Gigi Becali ştie deja cine l-ar putea înlocuit pe Coman în echipa lui Vintilă, astfel că tratează liniştit o eventuală plecare a acestuia de la FCSB.

Valentin Gheorghe, fotbalistul Astrei Giurgiu, pare marele pariu al finanţatorului de la FCSB. El l-a cucerit pe Becali chiar în timpul unui meci direct între FCSB şi Astra Giurgiu. Totul s-a petrecut pe 5 august în etapa a patra, când Astra s-a impus cu 2-1. Gheorghe a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă la victoria formaţiei sale.

Fotbalistul care poate evolua atât în banda stângă, cât şi ca atacant, este văzut de oficialii formaţiei roş-albastre drept înlocuitorul perfect pentru Coman, fotbalist care după spusele lui Gigi Becali, poate aduce peste 10 milioane de euro clubului. Jucătorul Astrei  este dorit de Gigi Becali, care speră să reuşească transferul, aşa cum s-a întâmplat în trecut şi cu alţi fotbalişti ai giurgiuvenilor, care au fost cumpăraţi de FCSB, Denis Alibec, Gabriel Enache, Constantin Budescu sau Alexandru Stan.

Chiar şi fotbalistul a confirmat recent şi a mărturisit că se vede făcând faţă la FCSB: ”Aş face faţă la orice echipă din România. De aceea muncesc în fiecare zi, să fiu din ce în ce mai bun, să joc la o echipă de top din România sau din străinătate. FCSB şi CFR Cluj sunt echipele care atrag cel mai mult” mărturisea recent Valentin Gheorghe. Visul i s-ar putea îndeplini. Gigi Becali a pus ochii pe el, chiar în urma meciului direct din acest campionat, meci în care Valentin Gheorghe a jucat excelent. În total, la Astra, internaţionalul de tineret a maract 19 goluri în 75 de partide. În prezent, traversează cel mai bun sezon al carierei sale.

Valentin Gheorghe se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Denis Alibec şi Gabriel Iancu, fiecare având câte 10 goluri marcate în acest sezon. Lider este Florinel Coman, cu 11 reuşite. În toate competiţiile, Gheorghe a marcat de 11 ori şi a oferit două pase decisive pentru coechipierii săi.

Fotbalistul Astrei are deja o cotă de piaţă de 900 de mii de euro. Polivalenţa sa, avantajul pe care i-l oferă vârsta, faptul că a confirmat în Liga 1 (sub ochii lui Gigi Becali), precum şi uşurinţa cu care scoate adversari din joc îl pot determina pe patronul roş-albaştrilor să facă un nou efort financiar, pentru unul dintre produsele de top al Ligii 1.

Afla mai multe despre: gigi becalivalentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare