Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, transfer ratat! A refuzat oferta FCSB şi prinde transferul carierei

Gigi Becali, transfer ratat! A refuzat oferta FCSB şi prinde transferul carierei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a ratat transferul lui Andrei Chindriş (22 de ani). Fundaşul de la FC Botoşani a refuzat oferta de la FCSB şi va cu o altă echipă, în Portugalia. Patronul FCSB l-a vrut foarte mult pe Andrei Chindriş, însă în cele din urmă transferul său nu s-a realizat şi acum acesta va prinde transferul carierei în străinătate.

Gigi Becali, transfer ratat! Andrei Chindriş a refuzat oferta FCSB şi prinde transferul carierei

Unul dintre cei mai talentaţi puşti din fotbalul românesc, Andrei Chindriş, e la un pas de plecarea de la FC Botoşani. Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a dezvăluit că fundaşul e hotărât să plece şi că, în proporţie de 90%, transferul său e făcut după ce a dat ok-ul pentru negocierile finale. Potrivit playsport.ro, Andrei Chindriş se va transfera în Portugalia după ce a refuzat oferta lui Gigi Becali de a veni la FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a dorit foarte mult pe Andrei Chindriş şi fost la un pas să plătească suma cerută de Valeriu Iftime, aproape 600.000 de euro. Fundaşul din naţionala de tineret nu a vrut, însă, să accepte transferul la FCSB şi, în cele din urmă, de la FC Botoşani la FCSB a ajuns Denis Haruţ. După ratarea transferul lui Chindriş, Gigi Becali i-a transferat la FCSB pe fundaşii Stipe Vucur şi Alexandru Creţu.

Iftime a dat de înţeles că şi-a păstrat procente dintr-un eventual viitor transfer al lui Andrei Chindriş, din Portugalia mai departe. Apărătorul central mai are contract cu FC Botoşani încă un an, până în vara lui 2022. "Chindriş e 90% sigur de plecare. N-am semnat transferul lui. Dimineaţă i-am dat un OK final pe ultimele negocieri. Copilul e hotărât să plece. Nu vreau să ţin un copil ca Andrei. Încerc să câştig de la el pe viitor. E cu gândul în altă parte. A avut ofertă de la FCSB, a refuzat, sper să ajungă într-un campionat bun. Poate să fie Portugalia. Acum vindem greu fotbalişti afară.", a spus finanţatorul echipei FC Botoşani, într-o intervenţie la PRO X.

Andrei Chindriş a jucat 39 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FC Botoşani, timp în care a marcat de trei ori. Fundaşul a fost cu naţionala U21 la EURO 2021, în Ungaria şi Slovenia. Per total, din 2017 până acum, Andrei Chindriş a strâns 86 de meciuri şi trei goluri pentru FC Botoşani, cu care a jucat şi în preliminariile Europa League.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Chindriş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer andrei chindrisandrei chindris transferandrei chindris fcsbgigi becali transfer chindris 

viewscnt
Articole similare